Neler Yeni

Sabah Kızla Buluşuyorum Taktik Lazım

Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga evlilik mi teklif etçen ayırdığın bütçe 2.500 nedir ahahahha Yüzük tavsiyesi mi istiyorsun? :D
Yazık biz erkek milletine ne hallere gelmişiz
Napim ağa 100 tl'le mi gidim bi kutu dondurma olmuş 90 TL belki canı dondurma çekti😁 tembikli olmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga evlilik mi teklif etçen ayırdığın bütçe 2.500 nedir ahahahha Yüzük tavsiyesi mi istiyorsun? :D
Yazık biz erkek milletine ne hallere gelmişiz
Bu arada yüzükler o kadar ucuz?mu 😂

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Efe Aksu
Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur. İnstagram hesabına baktığında bu kullanıcı bulunamadı der 😂
herkes yediğimi öder aga ister engellesin

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Türkiye burası bir kıza alman usulü hesap ödetirsen öbür gün whastapp'dan baktığında profili görünmez mesaj tek tik olur. İnstagram hesabına baktığında bu kullanıcı bulunamadı der 😂
Şahsen tanıştığım bir insan böyle yapacaksa iyiki de engellemiş der önüme bakarım...

Neden böyle diyorum onu da belirteyim:
İlk tanışma faslında her şey eşit olmalıdır düşüncesindeyim.
Zaman geçtikçe atıyorum evlendiniz veya evlenmeye yakınsınızdır yani işler ciddiye biniyordur işte o zamanda başlarsın hesabı sen ödemeye veya bazı durumlarda karşı tarafın ödemesine...
Şimdi çıkıp ''öyle kız bulursan bize de haber et kanka'' diyecek arkadaşlar olur onlara da şunu derim sadece ''Her insan aynı değildir''.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Yusuf
Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
sağılma kanka en önemli kısım bu. hani alternatif kredi kartı gibi görmesin kız seni. bunun dışında taktik maktik yok bam bam bam.

Rowaneth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barkın Çağan
Kim davet ettiyse o öder ilk buluşmada racon budur

Top Bottom