Saber RGB mı OGRE mi

OGRE modelinin red swith seçeneği bulunuyor.

Bende düşündüm de 2017 yapımı ve tuş araları açılma yapıyor bir de kulaklık sorucaktım James Donkey 712 mı yoksa Corsair HS50 Pro mu ?
JD 712'yi 170tl'ye almıştım ve yaşamadığım pişmanlık kalmadı. Yani anlayacağın 150tl bile etmez o kulaklık. HS35 bile daha güzeldir. HS50 Pro kraldır zaten.

JD 712'yi 170tl'ye almıştım ve yaşamadığım pişmanlık kalmadı. Yani anlayacağın 150tl bile etmez o kulaklık. HS35 bile daha güzeldir. HS50 Pro kraldır zaten.
O zaman Corsair alırım da klavye de aşırı kararsız kaldım mk110 u eledim saber i eledim ogre yi eledim rampage kb-r96 ve hyrdra kaldı aklımda sence ?

O zaman Corsair alırım da klavye de aşırı kararsız kaldım mk110 u eledim saber i eledim ogre yi eledim rampage kb-r96 ve hyrdra kaldı aklımda sence ?
Hydra ve Rampage genel olarak Content switck kullanıyor Outemu'dan kötü önermem. G213 hiç önermem o fiyata membran alınmaz hiçbir özelliği yok. MK110 yarı mekanik aynı fiyata mekanik varken almazdım. CK 350 modeli 500 TL ve Outemu kullanıyor Ogre'de de aynısı var.

Geri