kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
@RevDeisDou ekran kartını nasıl dik yaparım la ? Ben de öyle olmasını istiyorum
Kasada dik ekran kartı takma desteği olması lazım.
Var mı bilmiyorum.
@RevDeisDou ekran kartını nasıl dik yaparım la ? Ben de öyle olmasını istiyorum
Kasanın desteklemesi ve araya özel kablo alman lazım.@RevDeisDou ekran kartını nasıl dik yaparım la ? Ben de öyle olmasını istiyorum
Fakiriz biz usta. Kasa PSU 520 TL ye aldık. Yoktur herhaldeKasada dik ekran kartı takma desteği olması lazım.
Var mı bilmiyorum.
Tam bunu yazacaktımAklıma geçen hafta intihara kalkışmam geldi. Vay be. İyi ki vazgeçmişim![]()
Uff seninki daha fenaymışTamam. Benim zamanında 2. el olarak 100 TL bile etmeyen PC vardı. Google açmıyordu. Oradan buralara artık bir 5070 filan çıkarsa o zamana.
Fakiriz biz usta. Kasa PSU 520 TL ye aldık. Yoktur herhalde
Alırım bir ara![]()
Dark Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı VGA Vertical Riser Card (DKCHVGAKIT) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
Böyle de bir şey var ama 300 TL için değer mi bilmem.
![]()
Diğer Bilgisayar Aksesuar & Yedek Parçaları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Burada 75 TL.
Ta 2015'e kadar onunla yaşadım.Uff seninki daha fenaymış
4- Sesinde baya iyi.![]()
1- Teşekkürler ederim barışçım1- Hayırlı olsun.
2- İlk montajın olduğunu var sayarsak güzel kablolama yapmışsın.
3- Yakışıklı adammışsın.
4- Sesinde baya iyi.
5- Sapphire tasarım işini çözmüş.![]()