Onu halletim ya. Kablolamada arkaya aldım.Hayırlı olsun. Bence sadece 24 pin güç kablosu şuradan geçse, daha az gözükür gibi duruyor.
Alıntıyı görüntüle
İyi günlerde kullan.
hayırlı olsun güzel günlerde kullan.Öncelikle bugüne kadar yardım eden tüm dostlarıma teşekkür ederim. Aile ortamı gibi bir forumda insan ister istemez mutlu oluyor.
Bundan yaklaşık 1.5 - 2 yıl önce bilgisayar almaya karar vermiştim. Fakat yükselen fiyatlar, maddi durum derken hiçbir şekilde olmuyordu bu. En sonunda Temmuz ayında ekran kartı, ram ve anakartımı sipariş ettim. Daha sonrasında teker teker birkaç parça daha sipariş ettim. Son olarak 2 gün önce işlemci ve M2 SSD'mi sipariş ettim ve mutlu mutlu beklemeye başladım.
Bugün ikisi de elime ulaştı.
Alıntıyı görüntüle
Sakinleşip montaja başladım. (Heyecandan işlemci elimden düştü )
Takıldığım yerlerde @MBZ| çok yardımcı oldu sağolsun.
Alıntıyı görüntüle
...
Alıntıyı görüntüle
Artık her şey hazırdı ve sadece startı vermem gerekiyordu. Korkuyla beraber bastım ve çalıştı. Montajı başarıyla yaptığım için kendimle gurur duydum o an
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Velhasıl kelam UPS kargo mouse'umu hala getirmediği için şu an bir şey yapamıyorum. Şu an bilgisayarım karşımda ve bakışıyoruz.
Bugünün hatırasına ufak bir video yaptım keyifli seyirler
5600xt olarak görmüştüm özür dilerim herkesten3100 ve 5500xt darboğaz?
Cık cık cık! Epica senden cafcaflı bir hayırlı olsun beklerdim. Neyse. Ne zaman Pp değişiyorsun ?Hayırlı olsun.
Forumda artık sadece bende olmayacak. Ekran kartı kasanın içinde padişah gibi duruyor. Yalnız fanların ışıltısı görünmüyor haberin olsun. Ben fanların altına ayna koyacağım görünsün diye .dAh 5500XT Nitro+, PTT' nin getirmediği kekim.
Değişmiyorum.Cık cık cık! Epica senden cafcaflı bir hayırlı olsun beklerdim. Neyse. Ne zaman Pp değişiyorsun ?
Yavaş olun.Değişmiyorum.
Hayırlı olsun aşkım.
Aklıma facecam olsun diye ayna koyan çocuk geldiCık cık cık! Epica senden cafcaflı bir hayırlı olsun beklerdim. Neyse. Ne zaman Pp değişiyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda artık sadece bende olmayacak. Ekran kartı kasanın içinde padişah gibi duruyor. Yalnız fanların ışıltısı görünmüyor haberin olsun. Ben fanların altına ayna koyacağım görünsün diye .d
Hocam yavaş aile var buradaDeğişmiyorum.
Hayırlı olsun aşkım.
Bak hayallerimi yaktın görünmüyo diyince. İlla dik takıcam yaniCık cık cık! Epica senden cafcaflı bir hayırlı olsun beklerdim. Neyse. Ne zaman Pp değişiyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumda artık sadece bende olmayacak. Ekran kartı kasanın içinde padişah gibi duruyor. Yalnız fanların ışıltısı görünmüyor haberin olsun. Ben fanların altına ayna koyacağım görünsün diye .d