Neler Yeni

saç modelimi bulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
merhaba arkadaşlar saçıma ne yaparsam yapayım yakışmıyor beğenemiyorum şuan ne uzun ne kısa hafif kiloluyum ve hafif boyun kamburum var gözükmesini istemem ne önerirsiniz

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hiç beğendiğin bir saç modeli yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç beğendiğin bir saç modeli yok mu?
1671046443804.png

bu saç stili hoşuıma gidiyor ama hem yakışmayacağından korkuyorum dediğim gibi ensem kat kat hemde bunu her gün nasıl yapıcam bilmediğim için korkuyorum ne diyosunuz

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
merhaba arkadaşlar saçıma ne yaparsam yapayım yakışmıyor beğenemiyorum şuan ne uzun ne kısa hafif kiloluyum ve hafif boyun kamburum var gözükmesini istemem ne önerirsiniz
kanka yüzüne yakışır mı bilmem ama buzz cut deneyebilirsin :)

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
Ben saçımı bulamıyorum o yüzden bi modelim yok :peeposad:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
sınıfta sevdigim kız arkamda oturuyor nerdeyse ensemin kat kat olmasıyla dalga geçmişti görünmesini istemem bidaha şakada olsa hala içimde bi burukluk var o konuda
Başkalarının senin hakkında söylediklerini umursuyorsan işin zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkalarının senin hakkında söylediklerini umursuyorsan işin zor
sen umursamıyorsan cıplak cık aga dısarı yanlıs anlamada bide hoslandıgım kız olunca daa da onemsıyorum normal değilmi

Rulep

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
sevdiği,değer verdiğin insanların söylediklerini önemsemesi gayet normal bir durum
doğru söylüyor olabilir ya bilmiyorum kızın benden hoşlanmadıgını biliyorum ama platonik kalmaktan başka bi seçenegim yok...

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
sen umursamıyorsan cıplak cık aga dısarı yanlıs anlamada bide hoslandıgım kız olunca daa da onemsıyorum normal değilmi
Ben umursamıyorum, umursamak normal olabilir belki bilemem ama gereksiz bana göre.
sevdiği,değer verdiğin insanların söylediklerini önemsemesi gayet normal bir durum
Olabilir bişey diyemem, ben öyle olmadığım için garip geliyor sadece.

Rulep

80+ Gold
doğru söylüyor olabilir ya bilmiyorum kızın benden hoşlanmadıgını biliyorum ama platonik kalmaktan başka bi seçenegim yok...
doğru da bir yere kadar. insanı değer verdiği kişilerden beklenmedik şeyler duyduğunda üzülür yoldan geçen çocuğun biri bu dese bu kadar takmaz insan. sınıftan sevgili yapmak ayrıldıktan sonra zor oluyor. böylesi daha iyi bence.
saça gelirsek cidden zor bir durum bende bulamamıştım. en son da saçımı uzatmaya karar verdim. hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri. rüzgarlı havalarda çok zor oluyor ama en azından her berbere gidişimde acaba bu sefer güzel kesebilecek mi diye derdim olmuyor veya sabah kalktığım da saçımı düzeltmeye çalışmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,911
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom