Saç uzatma EDITED

Oppi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
668
İnce telli kabarmaya ve elektriklenmeye müsait bir saçım var. Yüzüm dikdörtgen-elmas tipi olarak geçiyor.
Yaşadığım genel sorun saçımın dengesiz olması ve yanları çok kısa kesince kulaklarımın öne çıkması ve bu sebeplerden dolayı saçımdan memnun değilim.
-Özellikle daha önce böyle bir sorunu olup bunu bir şekilde dizginlemeyi başaran arkadaşlar desteklerse çok mutlu olurum.

arkadaşlar her türlü öneriye açığım yeterki fikir olsun elimde

İnce telli kabarmaya ve elektriklenmeye müsait bir saçım var. Yüzüm dikdörtgen-elmas tipi olarak geçiyor.
Yaşadığım genel sorun saçımın dengesiz olması ve yanları çok kısa kesince kulaklarımın öne çıkması ve bu sebeplerden dolayı saçımdan memnun değilim.
-Özellikle daha önce böyle bir sorunu olup bunu bir şekilde dizginlemeyi başaran arkadaşlar desteklerse çok mutlu olurum.
Saçını yaptıktan sonra elinle ıslatıp son kez dokun daha da dokunma kendi kurusun elektriklenme azalır. Saç kremi kullanabilirsin uygun bir tane.

Saçını yaptıktan sonra elinle ıslatıp son kez dokun daha da dokunma kendi kurusun elektriklenme azalır. Saç kremi kullanabilirsin uygun bir tane.
Bide dengesiz bir saçım var duş aldıktan sonra bazen düz suyla bile şekillendirebiliyorum. Bazende wax,sprey,krem ne kullansam şekil veremiyorum bunun neden olduğu hakkında fikriniz varmıdır?

Benim saçlarda dik ve sarı terleyince birbirine yapışıyor kel gibi oluyorum bende her kış 3e vuruyorum güzel oluyor yüzümü uzun gösteriyor yakışıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Benim saçlarda dik ve sarı terleyince birbirine yapışıyor kel gibi oluyorum bende her kış 3e vuruyorum güzel oluyor yüzümü uzun gösteriyor yakışıyor
Benimde yüz uzun dahada uzun oluyor yoksa iyi fikir

saçımı uzatma kararı aldım ancak saçlarımın yanları garip duruyor üstüme kıyasla. Sürekli yanları al üstler kalsın şekli kestiriyordum ondan kaynaklı kuvvetle muhtemel. Uzun saçtan kastım dexter morgan saçı gibi nasıl yapabilirim, benzer modeller kullananlar yazsın lütfen..

En iyisi üçe vurup sonra uzatmak her taraf eşit uzar

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Geri