Saçımda çıkan sivilceler

Tetshi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
672
Yüzümde bir tane bile sivilce yokken saç derimde onlarca sivilce var ne yapmam lazım ¿

Not: saç derimdeki yaralar için damla kullanıyorum onu sıkarken fark ettim.

cildiyeye görün en iyisi. Çok az ise sorun olmaz da fazla ise doktora görünmekte fayda var

Bu arada eğer cildiyeye gidersen sana yazdığı şampuan ve saçına sürmeni istediği ilaçları sakın ha sürme saç döküyor ve beyazlatıyor genelde beslenme tarzından dolayı çıkıyormuş sivilce

Bu arada eğer cildiyeye gidersen sana yazdığı şampuan ve saçına sürmeni istediği ilaçları sakın ha sürme saç döküyor ve beyazlatıyor genelde beslenme tarzından dolayı çıkıyormuş sivilce
şampuanı her iki duşta bir kullanıyorum ve damalyı her gün sıkıyorum bu doğruysa yandık 🤭

şampuanı her iki duşta bir kullanıyorum ve damalyı her gün sıkıyorum bu doğruysa yandık 🤭
Valla bana da verdi bin pişmanım saçın azına ***** resmen defalarca doktora gittim neden dökülüyor diye adamlar artık piskolojik diyip gönderiyorlar saçlarımı da bi o kadar beyazlatı eskiden 1-2 tane vardı dikkat çekmiyordu o kadar şimdi bariz bir şekilde acayip dikkat çekiyor sana ne verdi şampuan olarak zaten 3 tane var loprox-ketoral-ketokonozal mı neydi ama o damlayı anlamadım neden verdiğini saçına mı sür dedi ve adı ne

Valla bana da verdi bin pişmanım saçın azına ***** resmen defalarca doktora gittim neden dökülüyor diye adamlar artık piskolojik diyip gönderiyorlar saçlarımı da bi o kadar beyazlatı eskiden 1-2 tane vardı dikkat çekmiyordu o kadar şimdi bariz bir şekilde acayip dikkat çekiyor sana ne verdi şampuan olarak zaten 3 tane var loprox-ketoral-ketokonozal mı neydi ama o damlayı anlamadım neden verdiğini saçına mı sür dedi ve adı ne
Şampuan olarak konazol verdi, bir de damla verdi Momecon ismi o da işe yaradı (7 haftadır kullanıyorum)

Aynısını bana da yazdı valla bence kullanma saç köklerini inceleştiriyor ben de kullandım para verseler kullanmam bundan sonra

Ekler

• 1682441994244.png
    1682441994244.png
    34 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,996
Üyeler
198,676
Son üye