şampuanı her iki duşta bir kullanıyorum ve damalyı her gün sıkıyorum bu doğruysa yandıkBu arada eğer cildiyeye gidersen sana yazdığı şampuan ve saçına sürmeni istediği ilaçları sakın ha sürme saç döküyor ve beyazlatıyor genelde beslenme tarzından dolayı çıkıyormuş sivilce
Valla bana da verdi bin pişmanım saçın azına ***** resmen defalarca doktora gittim neden dökülüyor diye adamlar artık piskolojik diyip gönderiyorlar saçlarımı da bi o kadar beyazlatı eskiden 1-2 tane vardı dikkat çekmiyordu o kadar şimdi bariz bir şekilde acayip dikkat çekiyor sana ne verdi şampuan olarak zaten 3 tane var loprox-ketoral-ketokonozal mı neydi ama o damlayı anlamadım neden verdiğini saçına mı sür dedi ve adı neşampuanı her iki duşta bir kullanıyorum ve damalyı her gün sıkıyorum bu doğruysa yandık![]()
Şampuan olarak konazol verdi, bir de damla verdi Momecon ismi o da işe yaradı (7 haftadır kullanıyorum)Valla bana da verdi bin pişmanım saçın azına ***** resmen defalarca doktora gittim neden dökülüyor diye adamlar artık piskolojik diyip gönderiyorlar saçlarımı da bi o kadar beyazlatı eskiden 1-2 tane vardı dikkat çekmiyordu o kadar şimdi bariz bir şekilde acayip dikkat çekiyor sana ne verdi şampuan olarak zaten 3 tane var loprox-ketoral-ketokonozal mı neydi ama o damlayı anlamadım neden verdiğini saçına mı sür dedi ve adı ne