Saçma Bir Uyarı Puanı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,744
Bugün bir konuya yorum yaptım konu şu; 3080ti mı? yoksa 3090 mı?
Bende ironi olsun diye 1660s tek fanıyla ikisini de ezer dedim. Ve çok saçma bir şekilde uyarı puanı aldım. Forum da ironi yapamayacak mıyız? Günde 50 tane birbirinden iğrenç birbirinden alakasız yorum ve konu görüyorum onlara bir şey olmazken bana uyarı verilmesi nasıl bir mantık ?

forumda pek bilgisi olmayan yeni üyeler bunu gerçek sanabilir diye yanlış bilgi vermekten raporlanmış olabilirsin sadece bir ihtimal

Bende ironi olsun diye 1660s tek fanıyla ikisini de ezer dedim. Ve çok saçma bir şekilde uyarı puanı aldım. Forum da ironi yapamayacak mıyız? Günde 50 tane birbirinden iğrenç birbirinden alakasız yorum ve konu görüyorum onlara bir şey olmazken bana uyarı verilmesi nasıl bir mantık ?
Bu mesajınızın konu sahibine bir yararı var mı? Yok. O zaman gereksiz mesaj'dan raporlanabilirsiniz :)
Gördüğünüz alakasız yorumlar raporlanmadığı için ceza almamış olabilir.

@Tre-x 'in dediği de doğru, bilmeyen biri ciddiye alabilir.

Günde 50 tane birbirinden iğrenç birbirinden alakasız yorum ve konu görüyorum onlara bir şey olmazken bana uyarı verilmesi n
Dostum madem bu ironilerin birbirinden iğrenç ve alakasız olduğunu biliyorsun sen neden yapıyorsun? Sonra da gelip neden uyarı aldım diye konu açmak...

Son düzenleme:
Bence doğru bir uyarı.

Bence saçma olmamış. Trollüğe giriyor bu. Goy goy konusu olsa sıkıntı olmaz ama yardım etmek yerine konuyu kirletmişsiniz siz.

Bu tür ironileri durum kısmında yapabilirsin. Konularda böyle ironiler yapmaya kalkma. Gerçek sanan olur bilemezsin.

Keşke prezervatif yazsaydın. Öyle alsaydın.

Gayet gereksiz bir yorum. Çok saçma falan değil gayet te haklılar yani bu yaptığın şeyi ironi sayıyorsan zaten..

Hem kendin diyorsun bir sürü saçma yorum var diye. Sonra kendin saçma yorum yapıyorsun. Sonra diyorsun ironi yapamayacak mıyız. İroni yapılacak konu var yapılmayacak konu var. Adam ciddi bir şey sormuş. Sen saçma bir cevap veriyorsun. Bilmeyen insanlar bunu ciddiye alabilir. Hatta konu sahibi bile ciddiye alabilir adam nereden bilsin ironi yaptığını yazı dili ile konuşuyoruz burada. Sonra da uyarı aldım diye geliyorsun alırsın tabi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri