Pc de split screen oyunlar için oyun kolu alacağım ne önerirsiniz? rekabetçi oyun olmayacak ama kaliteli olsun istiyorum
https://www.teknosa.com/pusat-clutc...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.65.2Pc de split screen oyunlar için oyun kolu alacağım ne önerirsiniz? rekabetçi oyun olmayacak ama kaliteli olsun istiyorum
Evet olur, 200-300 daha koyarak en azından markalı bir ürün alabilirsin.sahte diyen çok olmuş sıkıntı olur mu
pardon hocam gözümden kaçmış yanlış ürün atmışımsahte diyen çok olmuş sıkıntı olur mu
reis buna daha çok sahte diyen olmuşpardon hocam gözümden kaçmış yanlış ürün atmışım
uzak dur. bir işe yaramaz. ben 4 tane kirdim. orjinal alsahte diyen çok olmuş sıkıntı olur mu
İkiside parayı çöpe atmak gibi bir şey. Asla önermiyorum.uzak dur. bir işe yaramaz. ben 4 tane kirdim. orjinal al
Mesaj otomatik birleştirildi:
o iki modelde ds4 ün yanından geçemezuzak dur. bir işe yaramaz. ben 4 tane kirdim. orjinal al
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam orijinal ürün adı altnıda satılıyor aksi halde iade edebilirreis buna daha çok sahte diyen olmuş