Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Ölü pixeller çoğalabilir ürünü değiştirmeyi talep etmeniizi öneririm.
Net bir olaymış gibi çoğalıyor demen yerine bence yazarsan çok daha doğru bir yorum olursıkıcı dostum snei o kadar anlıyorum ki ama o 15 gün sana yeni monitör aldırmaktan kurtaracak o şekilde düşün ölü piksel parazit gibi çoğalıyor illet bir şey
Knk hangi siteden aldın monitörü Amazon da güzel ama öbürleri uğraştırırİndirim ile 4800tlye asus tuf vg27aq1a aldım fakat sağ altta aşırı küçük dibine girmedikçe görülmeyecek bir ölü piksel cıktı (mavi ve kırmızıda var , siyah beyazda görülmüyor)
açıkcası iade , değişim yapmak istemiyorum cok bekledim ve fiyatı artmış totalde 7k sizce ne yapmalıyım (çoğalma söz konusu mu , dikkatli kullanan biri oldugum için çoğalmaz)
tekrar değişim isteyeceksin kral firma senin tarafından olmayan her şeyi düzeltmek veya karşılamak zorunda bu işin sonu mahkemeye kadar gider senin iade sınırlaman yok bozuk çıktıysa iade ediceksin gene mi bozuk geldi gene iade ediceksin iade etmek istemiyorsun bu yüzden çabalıyorsun sanırım ama sonunda zorluğunu yaşayabilirsin ki yüksek ihtimal yaşayacaksın da
beyler ghosting testine baktım ufoların arkasında cok hafif saydam oluyor hafif olması normal mi ?? sanırım ghosting de varsıkıcı dostum snei o kadar anlıyorum ki ama o 15 gün sana yeni monitör aldırmaktan kurtaracak o şekilde düşün ölü piksel parazit gibi çoğalabiliyor illet bir şey
Kısa vadede veya uzun vadede her harikarda çığalıyor.Net bir olaymış gibi çoğalıyor demen yerine bence yazarsan çok daha doğru bir yorum olur
hayırKısa vadede veya uzun vadede her harikarda çığalıyor.
değişim mi iade mı hocamYolladık bakalım hayırlısı
Değişim umarım olur.Değişime yolladım hocam indirimle aldım 4800e bulamam bu fiyata..
benım mönıtorde 6 senedir var artmadıYa çoğalıyor yazmışsınız adamı dellendiriyonuz ne bu virüs mü ? Elinizde oldu mu böyle olay ? Bende var 1 tane ölü piksel sadece siyah ekranda gözüküyor (hatta dikkatli bakınca gözükmüyor) hiç bi sorun olmadı durduk yere niye artsın ki.
anladım hocam umarım kısa sürede hallolurDeğişime yolladım hocam indirimle aldım 4800e bulamam bu fiyata..
Ya çoğalıyor yazmışsınız adamı dellendiriyonuz ne bu virüs mü ? Elinizde oldu mu böyle olay ? Bende var 1 tane ölü piksel sadece siyah ekranda gözüküyor (hatta dikkatli bakmayınca gözükmüyor) hiç bi sorun olmadı durduk yere niye artsın ki.
benım mönıtorde 6 senedir var artmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım hocam umarım kısa sürede hallolur
Vallahi eşya vb şeylerimi cok temiz kullanırım sıfırdan farksız ama anlamadım nasıl cogaldıgını ölü pikselin. Dibine girmedikce görünmüyordu da.. Neyse umarım sorunsuz değişir gamingen sitesi. Aramıstım değişiriz dediler bende yeni yolladığınızı kontrol edip yollayın dedim tamam dedilerDeğişim umarım olur.