Neler Yeni

Yardım sağ altta 1 adet ölü piksel çıktı iade etmek istemiyorum?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ölü pixeller çoğalabilir ürünü değiştirmeyi talep etmeniizi öneririm.

Bünyamina

80+ Platinum
sıkıcı dostum snei o kadar anlıyorum ki ama o 15 gün sana yeni monitör aldırmaktan kurtaracak o şekilde düşün ölü piksel parazit gibi çoğalıyor illet bir şey
Net bir olaymış gibi çoğalıyor demen yerine bence yazarsan çok daha doğru bir yorum olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
İndirim ile 4800tlye asus tuf vg27aq1a aldım fakat sağ altta aşırı küçük dibine girmedikçe görülmeyecek bir ölü piksel cıktı (mavi ve kırmızıda var , siyah beyazda görülmüyor)
açıkcası iade , değişim yapmak istemiyorum cok bekledim ve fiyatı artmış totalde 7k sizce ne yapmalıyım (çoğalma söz konusu mu , dikkatli kullanan biri oldugum için çoğalmaz)
Knk hangi siteden aldın monitörü Amazon da güzel ama öbürleri uğraştırır

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
tekrar değişim isteyeceksin kral firma senin tarafından olmayan her şeyi düzeltmek veya karşılamak zorunda bu işin sonu mahkemeye kadar gider senin iade sınırlaman yok bozuk çıktıysa iade ediceksin gene mi bozuk geldi gene iade ediceksin iade etmek istemiyorsun bu yüzden çabalıyorsun sanırım ama sonunda zorluğunu yaşayabilirsin ki yüksek ihtimal yaşayacaksın da
sıkıcı dostum snei o kadar anlıyorum ki ama o 15 gün sana yeni monitör aldırmaktan kurtaracak o şekilde düşün ölü piksel parazit gibi çoğalabiliyor illet bir şey
beyler ghosting testine baktım ufoların arkasında cok hafif saydam oluyor hafif olması normal mi ?? sanırım ghosting de var

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Ya çoğalıyor yazmışsınız adamı dellendiriyonuz ne bu virüs mü ? Elinizde oldu mu böyle olay ? Bende var 1 tane ölü piksel sadece siyah ekranda gözüküyor (hatta dikkatli bakmayınca gözükmüyor) hiç bi sorun olmadı durduk yere niye artsın ki.

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Ya çoğalıyor yazmışsınız adamı dellendiriyonuz ne bu virüs mü ? Elinizde oldu mu böyle olay ? Bende var 1 tane ölü piksel sadece siyah ekranda gözüküyor (hatta dikkatli bakınca gözükmüyor) hiç bi sorun olmadı durduk yere niye artsın ki.
benım mönıtorde 6 senedir var artmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişime yolladım hocam indirimle aldım 4800e bulamam bu fiyata..
anladım hocam umarım kısa sürede hallolur

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Ya çoğalıyor yazmışsınız adamı dellendiriyonuz ne bu virüs mü ? Elinizde oldu mu böyle olay ? Bende var 1 tane ölü piksel sadece siyah ekranda gözüküyor (hatta dikkatli bakmayınca gözükmüyor) hiç bi sorun olmadı durduk yere niye artsın ki.
benım mönıtorde 6 senedir var artmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım hocam umarım kısa sürede hallolur
Değişim umarım olur.
Vallahi eşya vb şeylerimi cok temiz kullanırım sıfırdan farksız ama anlamadım nasıl cogaldıgını ölü pikselin. Dibine girmedikce görünmüyordu da.. Neyse umarım sorunsuz değişir gamingen sitesi. Aramıstım değişiriz dediler bende yeni yolladığınızı kontrol edip yollayın dedim tamam dediler

Top Bottom