Bu masaya sahibim ağırlık konusunda tank gibi olabilir ama ayak yapısından dolayı maalesef sallanabilen bir masa , bana pek güven vermediği için kasamı yandaki masaya koydum .
komple metalse baya iyi fakat ayakları bi tık ince gelebilir. ben ceramical in aynı ölçülerde masasını kullanıyorum (ayakları demir sadece üstü sunta) gayet memnunum.
hocam o zaman bu masaya bu parayı verene kadar yarı fiyatına benim kullandığım ceramical masa var onu öneririm.Bu masaya sahibim ağırlık konusunda tank gibi olabilir ama ayak yapısından dolayı maalesef sallanabilen bir masa , bana pek güven vermediği için kasamı yandaki masaya koydum .
Bu masaya sahibim ağırlık konusunda tank gibi olabilir ama ayak yapısından dolayı maalesef sallanabilen bir masa , bana pek güven vermediği için kasamı yandaki masaya koydum .
ceramical 60cm genişlik bu 80cm fiyat farkı ondan kaynaklı da olabilir.komple metalse baya iyi fakat ayakları bi tık ince gelebilir. ben ceramical in aynı ölçülerde masasını kullanıyorum (ayakları demir sadece üstü sunta) gayet memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam o zaman bu masaya bu parayı verene kadar yarı fiyatına benim kullandığım ceramical masa var onu öneririm.
çok önemli değil hocam iş görür ikisideceramical 60cm genişlik bu 80cm fiyat farkı ondan kaynaklı da olabilir.
Monitör kolu kullanacaksan önemi oluyor genişliğin ya.çok önemli değil hocam iş görür ikiside
güzelmiş de beyazı yok mu yakomple metalse baya iyi fakat ayakları bi tık ince gelebilir. ben ceramical in aynı ölçülerde masasını kullanıyorum (ayakları demir sadece üstü sunta) gayet memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam o zaman bu masaya bu parayı verene kadar yarı fiyatına benim kullandığım ceramical masa var onu öneririm.
masa
linki de burda
evetMonitör kolu kullanacaksan önemi oluyor genişliğin ya.
kalınlık olmasın o kralgenişliğin