Neler Yeni

...:::: SAĞLAM Oyun Tavsiyesi Başlığı :::...

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Salih
SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ

Değerli arkadaşlarım,

• 1999 da ilk bilgisayarı toplatmış biri olarak 2010 lu yıllara kadar piyasadaki çoğu oyunu tecrübe etmiştim.
  • İş, evlilik gibi sebeplerle en az 10 yıldır piyasa oyunlarını takip edemedim.
  • En son 3-4 sene evvel Gameloop'tan PUBG mobile oynamaya başlamıştım emektar bilgisayarımla.
  • Bir de Bannerlord indirmiştim. Onu da aşırı kasarak oynuyordu. Hiç zevk vermiyordu.

• Geçtiğimiz aylarda anakart yanınca yeni bir hazır sistem PC alma şansına eriştim.
  • Hatırı sayılır bir bütçeyle imzamdaki (Monitör dahil tamamı 88K tuttu.) sistemi toplattım. (7800x3d + 4070Ti Super)
  • Gerekli test ve güncellemeleri yaptım. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

• Eskiden Rollercoaster Tycoon'lar, Sim City'ler, Age of Empires 1-2-Conquerors'lar, , GTA Vice-San Andreaslar, FIFA'lar, FM-CM serileri...
  • Özetle hemen her oyunu oynarım. Hikâyeli, stratejik, maceralı, fark etmez.
  • Piyasadaki (Brawl Stars, Clash of Clans tarzı oyunlar hariç) her türden oyunu oynayabilirim.
  • Sadece yukarıda bahsettiğim aşırı uç fantastik kesmeli, biçmeli oyunlara pek ısınamıyorum.

Sizler kadar yeni nesil oyunlara hakim değilim.

Bana bu anlamda "Kesinlikle şu oyunu oynamalısın. / Bu oyunu oynamadan ölme :) vb."
diyeceğiniz oyunları sıralar mısınız? Öncelik sırası da yaparsanız sevinirim.

-------------------------------------------

Son düzenleme:

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kutlu
SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ

Değerli arkadaşlarım,

• 1999 da ilk bilgisayarı toplatmış biri olarak 2010 lu yıllara kadar piyasadaki çoğu oyunu tecrübe etmiştim.
  • En son 3-4 sene evvel Gameloop'tan PUBG mobile oynamaya başlamıştım emektar bilgisayarımla.
  • Bir de Bannerlord indirmiştim. Onu da aşırı kasarak oynuyordu. Hiç zevk vermiyordu.

• Geçtiğimiz aylarda anakart yanınca yeni bir hazır sistem PC alma şansına eriştim.
  • Hatırı sayılır bir bütçeyle imzamdaki (Monitör dahil tamamı 88K tuttu.) sistemi toplattım. (7800x3d + 4070Ti Super)
  • Gerekli test ve güncellemeleri yaptım. Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

• Eskiden Rollercoaster Tycoon'lar, Sim City'ler, Age of Empires 1-2-Conquerors'lar, FIFA'lar, FM-CM serileri...
  • Piyasadaki (Brawl Stars, Clash of Clans tarzı oyunlar hariç) her türden oyunu oynayabilirim.
  • Sadece yukarıda bahsettiğim aşırı uç fantastik kesmeli, biçmeli oyunlara pek ısınamıyorum.

Bana bu anlamda "Kesinlikle şu oyunu oynamalısın. / Bu oyunu oynamadan ölme :) vb."

Partisans 1941i denemenizi öneririm

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Arda Teksin
SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ

Değerli arkadaşlarım,

• Eskiden Rollercoaster Tycoon'lar, Sim City'ler, Age of Empires 1-2-Conquerors'lar, FIFA'lar, FM-CM serileri...

Metro serisi-Stalker serisi-Fallout serisi-Death stranding-Kenshi

Dušan Tadić

80+ Silver
Öncelikle Mass effect oyununu en başa bırakayım kesinlikle bakınız
Daha sonra favorilerim şu şekilde
Witcher 2-3
Rdr2
Metro
Dishonored
Hitman
Assassins Creed ve Call of duty serilerine mutlaka bakın çokça oyun var içinde elbet hoşunuza gidenler olacaktır

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Hikayeli oyunları pek oynamazdım ayrıca canavarlı işte büyülü uçmalı kaçmalı oyunları sevmezdim ama oynadıklarımada hayran kaldım. Asassins's Creed 4 Black Flag gerçekten çok güzel bir oyundu hikayesini de oynanışını da beğendim. Bu benim yıllar önce oynadığım ilk hikayeli oyunumdu geçtiğimiz günlerde ise The witcher oynadım ve kelimenin TAM anlamıyla HAYRAN KALDIM. Kendi evreni hikayesi muntazam. birinci ve ikinci oyunu oynamadım ama üçüncü oyundan sonra oynamaya karar verdim fakat önce kitapları okumam lazım..

Fantastik sevmiyorum demişsiniz ama bence Witcher serisi baştan oynanmalı. 1. oyun çoğu kişiye eski geliyor ama siz zaten eski nesil oyunlara alışık olduğunuz için sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Onun dışında God of War 2018 ve Last of us kesinlikle oynanmalı. Strateji oyunları seviyorsanız Manor Lords deneyebilirsiniz. Oyun daha erken erişimde çoğu özellik açık değil ama gayet güzel bir oyun. Crusader Kings'te deneyebilirsiniz, güzel bir strateji oyunudur. RPG olarak ise Baldurs Gate 3 önerebilirim. 2023'te yılın oyunu seçildi ve benim oynadığım. En iyi RPG oyunuydu (Başlamadan rehber izlerseniz daha iyi olur çok geniş bir oyun). Full hikaye olsun beni hikayesiyle etkilesin derseniz ve The Walking Dead seviyorsanız TellTale'ın TWD oyunlarını oynayabilirsiniz. Benim en TOP noktada gördüğüm, herkesin oynaması gereken oyunlar bunlar. İsterseniz oyunlar hakkında bilgi vermeden 40-50 oyunluk bir liste yazıp atabilirim. Düzenleme : RDR 2 vardı onu unutmuşum. İlk başları biraz sıkıcı gelebilir fakat biraz ilerledikten sonra başından kalkmak istemeyeceğiniz bir oyun oluyor.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher 3'ü yeni yükledim. 1'den başlamadım inanın kimse 1'i önce yükle dememişti. Ben de direkt 3'ü indirdim.
Bannerlord gibi savaş üzerine sanıyordum, bayağı açık dünya hikâyeli oyun çıktı. Görüntüsü, hikâyeleri, sinematiği harika. Bir tık dövüş becerileri yetersiz geldi. Haricinde oyun en iyilerden.
Şu an Kralın sarayında giydirdiler beni, oraya kadar oynadım :)
Diğerlerine de sırasıyla bakacağım. Lütfen önerilerinize bu başlıkta devam ediniz. Denk geldikçe bu konuyu kaynak olarak kullanır indiririm.

Witcher 3'ü yeni yükledim. Bannerlord gibi savaş üzerine sanıyordum, bayağı açık dünya hikâyeli oyun çıktı. Görüntüsü, hikâyeleri, sinematiği harika. Bir tık dövüş becerileri yetersiz geldi. Haricinde oyun en iyilerden.
Diğerlerine de sırasıyla bakacağım. Lütfen önerilerinize bu başlıkta devam ediniz. Denk geldikçe bu konuyu kaynak olarak kullanır indiririm.
Witcher 3 oynamadan 1 ve 2 yi oynarsanız daha iyi olur. Hikaye daha çok bağlanırsınız ve 1. ve 2. oyundaki yaptıklarınız 3. oyunda bazı detayları değiştirebiliyor.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Iaroslav
karisik yaziyorum hocam

Battlefield 1 ve serisi
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
Celeste
dying light 1 ve 2
hellblade
portal 1 ve 2
resident evill serisi
raft
the forest veya yeni oyunu sons of the forest
red dead redemption 2
little nigtmare 1 ve 2 yakinda 3. oyunu da cikicak
The Stanley Parable
Assassin's Creed serisi
gta v
asetta corsa
call of duty
chivarly 2
crysis serisi
far cry serisi
forza horizon 5
mafia
metro serisi
batman arkham serisi

MufasaBoss

80+ Bronze
SAĞLAM OYUN TAVSİYESİ

Değerli arkadaşlarım,

Blazings Sails
Hitman Absolution
Warband
Rdr 2

Top Bottom