Saglamlisans.com güvenilir mi?

KingHakan

80+
Reaksiyon skoru
0
Saglamlisans.com dan Windows 11 Pro OEM Lisans Key almak istiyorum ama hiç saglamlisans.com dan alışveriş yapmadım. Saglamlisans.com dan alışveriş yapanlar;
1-) Lisans elinize sağlam ulaştımı ulaşmadıysa ne tür sıkıntı yaşadınız ve yaşadığınız sıkıntıya yardımcı oldurlar mı?
2-) Lisansın ileride patlama ihtimali var mı?
3-) Windows güncellemelerini sorunsuz bir şekilde alabilir miyim?
4-) Lisansı kullandıktan sonra herhangi bir yazılımsal ya da donanımsal bir sıkıntı yaşar mıyım?

Ekler

• Screenshot_20220911-000325_Chrome.jpg
    Screenshot_20220911-000325_Chrome.jpg
    704.1 KB · Hit: 61
Saglamlisans.com dan Windows 11 Pro OEM Lisans Key almak istiyorum ama hiç saglamlisans.com dan alışveriş yapmadım. Saglamlisans.com dan alışveriş yapanlar;
1-) Lisans elinize sağlam ulaştımı ulaşmadıysa ne tür sıkıntı yaşadınız ve yaşadığınız sıkıntıya yardımcı oldurlar mı?
4-) Lisansı kullandıktan sonra herhangi bir yazılımsal ya da donanımsal bir sıkıntı yaşar mıyım?
ben aldım sıfır sıkıntı

Ben liya yazılımdan almıştım 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Pintipine de bir bakın derim.

3 kez format attım, hala etkinleştirmede bir sıkıntı yok ve pahalıda değil zaten. Kodu bulamadığında canlı destek ile anında yardımcı oluyorlar. Bence alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,942
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri