Neler Yeni

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Aşı Oldu!

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
O aşının olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? :D
Aynen kanka devlet de diyor ki napsam napsam en iyisi halkımızı kandıralım kendimize plasebo yaptıralım ama halka halkı öldürcek aşıları verelim . :d

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O aşının olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? :D
Siri cevaplıyor;
Siz neler düşünüyorsunuz derken bundan bahsettim. Sadece "Bu aşıları yahudiler yaptı olmam" diyenler için öyle söyledim. İster yahudi yapsın ister budistler yapsın yine de insanlara bir faydası olacak... Aşının gerçek olduğuna testler olmadan kimse emin olamaz.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
shatZ! söylüyor;
Olması gerekeni yapıyorlar. Umarım herhangi bir yan etkileri olmaz.

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Hayılı olsun!

Ekler

• cinaisi.jpg
    cinaisi.jpg
    86.2 KB · Hit: 60

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Aynen kanka devlet de diyor ki napsam napsam en iyisi halkımızı kandıralım kendimize plasebo yaptıralım ama halka halkı öldürcek aşıları verelim . :d
Aşının sert yan etkilerini yaşamayan %90lık bir kesim olsa %10luk kesimi umursamayacaklarına emin olabilirsin.
Siri cevaplıyor;
Siz neler düşünüyorsunuz derken bundan bahsettim. Sadece "Bu aşıları yahudiler yaptı olmam" diyenler için öyle söyledim. İster yahudi yapsın ister budistler yapsın yine de insanlara bir faydası olacak... Aşının gerçek olduğuna testler olmadan kimse emin olamaz.
Kesinlikle,kimin yaptığının önemi yok çin aşısı hmm diyenler sanki corona olup çinin verdiği hapları içmediler...

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
şimdi bu aşı korona olanları iyileştirmeye mi yarıyor
Hayır sana virüs benzeri bir madde vererek bağışıklık hücreni eğitiyor . Bu sayede virüsle karşılaşırsan immün yanıt oluşturman çok kolay oluyor ve hasta olmuyorsun .

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aşının sert yan etkilerini yaşamayan %90lık bir kesim olsa %10luk kesimi umursamayacaklarına emin olabilirsin.

Kesinlikle,kimin yaptığının önemi yok çin aşısı hmm diyenler sanki corona olup çinin verdiği hapları içmediler...
Bak o konuda sana sonuna kadar katılıyorum. Tüm tıp camiası şu an bir yayın bekliyor bu aşıların etkinliğine dair. Gelir gelmez ben de makaleyi okur burda bulguları paylaşırım.

Top Bottom