Neler Yeni

Sağlık Bakanı Okulların 1 Ay Daha Açılmaması Gerektiğini Söyledi!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar, şuanda haberde açıklama yapıldı, sağlık bakanı 1 ay daha açılmaması gerektiğini açıkladı.
Muhabir en az 1 ay dendiğini söyledi, yani 1 ay sonraki vakalara bakılarak yine bir erteleme söz konusu olabilir.
Eyooooooo! Ne bir ayı olum? Sizce 1. sınıf çocuğa maskeni tak diyebilir misin sen? O bad boy havalarındaki kız için can alıp can veren liseliye maskeni tak oğlum diyebilir misin? Bence direk virüs bitene kadar açılmamalı okul.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
yessssssss be 1 ay daha evdeyiz ama 9 gecenler uzaktan egitim verirlerse nasıl bisi olur acaba hic kimse birbirini tanımnıyo

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,378
İsim
Kaan
Arkadaşlar, şuanda haberde açıklama yapıldı, sağlık bakanı 1 ay daha açılmaması gerektiğini açıkladı.
Muhabir en az 1 ay dendiğini söyledi, yani 1 ay sonraki vakalara bakılarak yine bir erteleme söz konusu olabilir.
31 ağustosta açılmıyor mu

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
yessssssss be 1 ay daha evdeyiz ama 9 gecenler uzaktan egitim verirlerse nasıl bisi olur acaba hic kimse birbirini tanımnıyo
Gittiğim okula tüm arkadaşlarım gelmiş istemiyorum ya az daha başka bir çevre yapmak istiyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Eyooooooo! Ne bir ayı olum? Sizce 1. sınıf çocuğa maskeni tak diyebilir misin sen? O bad boy havalarındaki kız için can alıp can veren liseliye maskeni tak oğlum diyebilir misin? Bence direk virüs bitene kadar açılmamalı okul.
Aslında öyle olmalı zaten, dediklerin doğru. Ama yapacak bişey yok ben vakaların en az 1 yıl daha bitmeyeceğini düşünüyorum.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Üniversiteler Şubata kadar tatil yeeey. (En azından benim okulum.)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Aslında öyle olmalı zaten, dediklerin doğru. Ama yapacak bişey yok ben vakaların en az 1 yıl daha bitmeyeceğini düşünüyorum.
Teknobiyotik blogda yıl sonuna kadar bir aşı geliştirileceği yazıyordu ne kadar doğru Allah bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,111
Üyeler
164,617
Son üye
trplc
Top Bottom