Neler Yeni

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
sağolun hocam eyw
hocam her zaman mesaj gelmiyor adınıza kargo alındı felan diye
birde video güncel haa herkesin ağzında maske felan var sosyal mesafe var
sağlık olsun reisim tecrübe bunlar. Benimde başımdan daha önce böyle bişe geçti ama 50-100 tl lik bi zararım olmuştu. Senin zarar biraz fazla olmuş. Tekrardan geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağlık olsun reisim tecrübe bunlar. Benimde başımdan daha önce böyle bişe geçti ama 50-100 TL lik bi zararım olmuştu. Senin zarar biraz fazla olmuş. Tekrardan geçmiş olsun.
senin tecrübe biraz pahalıya patladı :D

Bi soğuk su için, benzer bi olayı araba parçasında yaşadık adam parayı gönderdikten sonra adam telefonda bizimle dalga geçti :d allahtan yüksek bi para değildi. Sahibindeni aradığımızda yapacak bir şey yok GeT kullansaydınız dedi.
geçmiş olsun hocam

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
sağolun hocam eyw
hocam her zaman mesaj gelmiyor adınıza kargo alındı felan diye
birde video güncel haa herkesin ağzında maske felan var sosyal mesafe var

bu 5. alışverişim ilk defa gaflete düştüm çevremdeki yanlış yönlendiren insanlarında sayesinde
Kargo şubesi adamla anlaşmalı olabilir bu adamlar dolandırıcı teşkilatı bile olabilir hiç bilemezsin yani parayı falan bölüşüyorlardır dikkatli olmak zlaım

GeT açmamayı bahane ettiği anda uzaklaşmalıydınız. Yine de geçmiş olsun umarım alırsınız paranızı.
sağolun hocam
get e de güvenmiyorum ben inanın
sebebi
get siz birçok alışveriş yaptım hocam
ve get bence burada güvence olmamalı ki olamaz da zaten şuanda get ile 2 adet ürünümü sattım 1 tanesi eline ulaştı ama hala para onayı bekliyorum
aradım neden onaylamıyorsun ürün ulaşmış bir sıkıntımı var diye test ediyoruz bir sıkıntı yok dedi hala bekliyorum

sağlık olsun reisim tecrübe bunlar. Benimde başımdan daha önce böyle bişe geçti ama 50-100 TL lik bi zararım olmuştu. Senin zarar biraz fazla olmuş. Tekrardan geçmiş olsun.

senin tecrübe biraz pahalıya patladı :D
aynen hocam ben kurtarmaya bakıyorum kurtarayımda bir daha Allaha şükür yaş yere yatmam inşallah

Yine de GeT daha güvenilir bence. Tekrardan geçmiş olsun.
eyw usta sağolasın

Kargo şubesi adamla anlaşmalı olabilir bu adamlar dolandırıcı teşkilatı bile olabilir hiç bilemezsin yani parayı falan bölüşüyorlardır dikkatli olmak zlaım
aynen öyle hocam ki banada da öyle geliyor baya profesyonel sanki bunlar

ShenKİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
can enes günay
Instagram
@gv1cort
Twitter
gv1cort
Discord
▽ Im devil#8354
herkes GeT demiş ama şöyle bir hikaye o da get paranın belli bir yüzdesini alıyor(9-12 arası) fiyat arttıkça malumunuz alınan para da artıyor örneğin 4500 tl lik ürünü get ile satınca size 4050 si geliyor bazen de satıcının get açmama sebebi olabiliyor bu :/

herkes GeT demiş ama şöyle bir hikaye o da get paranın belli bir yüzdesini alıyor(9-12 arası) fiyat arttıkça malumunuz alınan para da artıyor örneğin 4500 TL lik ürünü get ile satınca size 4050 si geliyor bazen de satıcının get açmama sebebi olabiliyor bu :/
hem öyle hem değil hocam
ya kısacası get in iki ucu da ***** deynek

Denji.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erhan Ovaçin
bundan sonra usta benden kimseye link yok kimseye kefil değilim kimseyede attığım linkten bir anlık dalgınlıkla kandırılmasını istemem

sağol kardeşim

bundan sonra elden hariç bir şekilde almam sahibinden den aracılığı ile bişey get le bile almam
istanbulda 1080 mi var 2200 e yaşadığım şehirde 1070 varsa 2600 e yaşadığım şehirdekini gider elden alırım daha iyi

çok geçmiş olsun hocam hiçbir şekilde kurtaramadınız mı
Hayır hocam kurtaramadık.

En İyi Cevap
1
Asla ama asla başkasına güvenip ürün eline ulaşmadan para atılmaz, bunu acı yoldan öğrenmişsin, yazık olmuş. Umarım bir şekilde alabilirsin paranı geri, ama benim pek bir inancım yok o paranın geri geleceğine.

Top Bottom