haklısınız hocam ben bir konuşuyum ailemle eğer onlarda mantıklı görürse neden olmasınBir şey yapmak için bir şeyin bitmesini bekleme benden sana ufak bir tavsiye olsun. Genelde o tarz insanlar bu bitsin, şu bitsin bak gör derken ömürleri geçiyor
yarın açıyorumhaklısınız hocam ben bir konuşuyum ailemle eğer onlarda mantıklı görürse neden olmasın
sitenin adı da güvenilirden.com şimdiden buldum bile
Şaka şaka, gül diyehayııır hocam dur aman diyim paramı adam çaldı projemide sen çalma
ustaBu tür pahalı bileşenleri alırken izlenmesi gereken 3 yol var.
1- GeT sistemini kullanmak.
2- Kargoyu kapıda ödemeli olarak almak. Yanlış bilmiyorsam PTT komisyon almadan bu işlemi yapıyor.
3- Satıcının üyelik tarihine bakmak. 2007-2010 civarında üye olan kişiler bana %95 güvenilir gözüküyor.
Çünkü o kadar uzun süredir tonlarca ürün satan bu satıcılar dolandırıcı olsa çoktan hesapları silinmiş olurdu.
Ben de fatura lazım diye biliyordum ancak kargo ile uğraşan bir arkadaş bana basit bir form ile PTT'nin bu işlemi yaptığını söylemişti.usta
kapıda ödeme için fatura gerekli firma olmadığın için fatura kesemezsin
bir diğeride dolandıran adam 2009 kayıtlı üye idi
babam esnaf hocam bu konu hakkında bana bilgiyi kendisi vermiştiBen de fatura lazım diye biliyordum ancak kargo ile uğraşan bir arkadaş bana basit bir form ile PTT'nin bu işlemi yaptığını söylemişti.
Satıcının üyeliği hala duruyor mu? Duruyorsa linkini atabilir misin?
Satıcının üyeliği hala duruyor mu? Duruyorsa linkini atabilir misin?babam esnaf hocam bu konu hakkında bana bilgiyi kendisi vermişti
kapıda ödememiz var çünkü bizim