Neler Yeni

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
konuşmalar falan vs. de varsa sıkıntı olmaz bulur mahkemeye getirirler en kötü ama reis sende biraz ofsayta düşmüşsün bilerek. belki sana attığı videoyu kaç kişiye attı? kod gelmeden falan parayı neden gönderiyorsun? zaten senni adına kargo alındığı an sana mesaj geliyor. Ben alacak olsam kargocuyla bile konusurum bi sıkıntı var mı? ben aldım geri vermeyin falan diye :D neyse ama geçmiş olsun allah can sağlığı versin. Resmi makamlara da düştüyse olay sonuçlanır illaki.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
GeT açmamayı bahane ettiği anda uzaklaşmalıydınız. Yine de geçmiş olsun umarım alırsınız paranızı.

Yani. GeT açmayınca adamın seni dolandırmaması için bir sebep göremiyorum
get siz birçok alışveriş yaptım hocam
ve get bence burada güvence olmamalı ki olamaz da zaten şuanda get ile 2 adet ürünümü sattım 1 tanesi eline ulaştı ama hala para onayı bekliyorum
aradım neden onaylamıyorsun ürün ulaşmış bir sıkıntımı var diye test ediyoruz bir sıkıntı yok dedi hala bekliyorum

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
sahibinden de gtx 1080ti gaming x modeli 3500tl ilan gördüm ve hemen sahibine yazdım hala satılık mı adam satılık dedi ve get açabilip açmayacağını sordum açamam dedi askere gidicem acil para lazım dedi bana telefonunu verdi biraz wp üzerinden mesajlaştık daha sonrasında adam beni aramak istedi ara dedim baya detaylı konuştuk güvence olarak kargo firmasını gidince ürünü kargoya verdiğine dair video ulaştırdı bende tamam kargoya veriyorsan parayı atıyorum dedim ve böyle de anlaşmıştım ben parayı attıktan sonra adam kontrol ediyorum dedi ve adamdan ses kesildi mesajlarıma ve aramalarıma cevap veremeye başladı ve bende şüphelendim kargo firmasını aradım bana ait kargo olup olmadığını sorguladım ve adım kargo olmadığını öğrendim çünkü ne bir gönderi kodu verdi ne de bir yurtiçi kargodan mesaj geldi adınıza kargo var diye daha sonrasında adamın numarasının kime ait olduğunu sorgulatmak istedim ve gizlenmiş kişi olduğunu öğredim daha sonra doğru polise gittim olayı izah ettim gerekli bilgileri alıp dosya oluşturdular daha sonrasında birde sahibindeni aradım üst makamlara aktaracaklarını ve beni tekrar arayacaklarını belirttiler şuanda beklemedeyim aynı zamanda bankalarıda aradım bu konu hakkında
kısacası siz siz olun ucuz diye hiçbir zaman ucuza koşmayın her zaman elden almaya çalışın bilmediğiniz kişilerin ilanlarını da başkalarına önermeyin daha ucuzu var diye önerdiğiniz kişi belkide dolandırıcı aynı benim karşılaştığım gibi insanlara lütfen şu forumda bunu al daha ucuz gibi güvenilir olmayan yerleden link atmayı burakın saygılar
daha güvenilir bir sahibinden.com istediğimide belirtmek isterim herkes kafasına göre çok rahat kayıt olup ilan açabiliyor bu kadar basit olmamalı her şey sonuçta ortada ticaret dönüyor
Geçmiş olsun

Haketmişsin. Suç falan değil bildiğin bile bile vermişsin. Get harici sistemlere defalarca bulaşmayın dendi
seninde başına buna benzer bir şey gelirse kardeş anlarsın
belki burada olmaz ama orada olur hiç bilemezsin hayatta emin konuşma senden büyük Allah var

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Bi soğuk su için, benzer bi olayı araba parçasında yaşadık adam parayı gönderdikten sonra adam telefonda bizimle dalga geçti :d allahtan yüksek bi para değildi. Sahibindeni aradığımızda yapacak bir şey yok GeT kullansaydınız dedi.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
sahibinden de gtx 1080ti gaming x modeli 3500tl ilan gördüm ve hemen sahibine yazdım hala satılık mı adam satılık dedi ve get açabilip açmayacağını sordum açamam dedi askere gidicem acil para lazım dedi bana telefonunu verdi biraz wp üzerinden mesajlaştık daha sonrasında adam beni aramak istedi ara dedim baya detaylı konuştuk güvence olarak kargo firmasını gidince ürünü kargoya verdiğine dair video ulaştırdı bende tamam kargoya veriyorsan parayı atıyorum dedim ve böyle de anlaşmıştım ben parayı attıktan sonra adam kontrol ediyorum dedi ve adamdan ses kesildi mesajlarıma ve aramalarıma cevap veremeye başladı ve bende şüphelendim kargo firmasını aradım bana ait kargo olup olmadığını sorguladım ve adım kargo olmadığını öğrendim çünkü ne bir gönderi kodu verdi ne de bir yurtiçi kargodan mesaj geldi adınıza kargo var diye daha sonrasında adamın numarasının kime ait olduğunu sorgulatmak istedim ve gizlenmiş kişi olduğunu öğredim daha sonra doğru polise gittim olayı izah ettim gerekli bilgileri alıp dosya oluşturdular daha sonrasında birde sahibindeni aradım üst makamlara aktaracaklarını ve beni tekrar arayacaklarını belirttiler şuanda beklemedeyim aynı zamanda bankalarıda aradım bu konu hakkında
kısacası siz siz olun ucuz diye hiçbir zaman ucuza koşmayın her zaman elden almaya çalışın bilmediğiniz kişilerin ilanlarını da başkalarına önermeyin daha ucuzu var diye önerdiğiniz kişi belkide dolandırıcı aynı benim karşılaştığım gibi insanlara lütfen şu forumda bunu al daha ucuz gibi güvenilir olmayan yerleden link atmayı burakın saygılar
daha güvenilir bir sahibinden.com istediğimide belirtmek isterim herkes kafasına göre çok rahat kayıt olup ilan açabiliyor bu kadar basit olmamalı her şey sonuçta ortada ticaret dönüyor
Bir soğuk su suç sizin daha adam kargoya vermeden para atılır mı

URL kısmından atılıyor olması lazım. SS de atabilirsin.
https://banaozel.sahibinden.com/mesajlarim/detay/897734676/545245635
olmuş mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir soğuk su suç sizin daha adam kargoya vermeden para atılır m7
iyi okumanı öneririm adam kargoya verildiğine dair video attı dedim

İnşallah paranı geri alırsın
sağolasın hocam
inşallah alabilirim

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
https://banaozel.sahibinden.com/mesajlarim/detay/897734676/545245635
olmuş mu hocam

iyi okumanı öneririm adam kargoya verildiğine dair video attı dedim

sağolasın hocam
inşallah alabilirim
Okudum kargo firmasını arayıp sormanız lazımdı öğrenmeden atmamalıdınız tez canlılık yapmışsınız muhtemelen ilk alışverişiniz 2. Elde soğuk su tavsiyemdir.

konuşmalar falan vs. de varsa sıkıntı olmaz bulur mahkemeye getirirler en kötü ama reis sende biraz ofsayta düşmüşsün bilerek. belki sana attığı videoyu kaç kişiye attı? kod gelmeden falan parayı neden gönderiyorsun? zaten senni adına kargo alındığı an sana mesaj geliyor. Ben alacak olsam kargocuyla bile konusurum bi sıkıntı var mı? ben aldım geri vermeyin falan diye :D neyse ama geçmiş olsun allah can sağlığı versin. Resmi makamlara da düştüyse olay sonuçlanır illaki.
sağolun hocam eyw
hocam her zaman mesaj gelmiyor adınıza kargo alındı felan diye
birde video güncel haa herkesin ağzında maske felan var sosyal mesafe var

Okudum kargo firmasını arayıp sormanız lazımdı öğrenmeden atmamalıdınız tez canlılık yapmışsınız muhtemelen ilk alışverişiniz 2. Elde soğuk su tavsiyemdir.
bu 5. alışverişim ilk defa gaflete düştüm çevremdeki yanlış yönlendiren insanlarında sayesinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38
Top Bottom