Neler Yeni

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Barış
Bu kadar Safmıydı Millet ?

Geçmiş olsun.
Aslında parayı Sahibinden'e vereceğiz. Kargo elimize ulaştığında Sahibinden de kargo şirketinden bir eleman aracıyla doğrulatacak ve parayı karşı tarafa aktaracak, başka türlüsü zor.
eyw hocam sağolun bu arada öyle bir hizmet var ama herkes açmıyor o hizmeti ve de aşırı komisyon kesiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paranızı karakola şikayette bulunarak 6 ay civarı sürede alabilirsiniz. Neden 3500 lira gibi büyük bir meblayı böyle büyük bir riske attınız ki?
yanlış yönlendirilme ve bir anlık iyi niyet dalgınlık hata başak ne diyebilirim ki
halbuki çok ürün sattımda aldımda ilk defa başıma geldi böyle bir şey

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Umarım paranızı alırsınız fakat eğer adam işini biliyorsa para uçmuş sayın. Geçmiş olsun...

Bu konu 2070 alacağına 2.el 1080ti bak diyenlere gelsin
bundan sonra usta benden kimseye link yok kimseye kefil değilim kimseyede attığım linkten bir anlık dalgınlıkla kandırılmasını istemem

aslında haklı sizinde yüksek hatanız var fakat paranız olmaz gidin dava açın telefon dan veya bir şey belki alabilirsiniz inş alırsınzıda fakat g.o
sağol kardeşim

kalacağını sanmam kim olduğu bellidir bankadan da gönderdiğinizin kanıtı var kolay kolay kalmaz paranız sanmam bir daha alacak olursanız şehir dışından kargoda görüntülü aratıp 1000tl sini gönderin ve elinize ulaşınca gerisini göndereceğinizi söyleyin ya da işte kargoya verdiğinin mesajı gelince
bundan sonra elden hariç bir şekilde almam sahibinden den aracılığı ile bişey get le bile almam
istanbulda 1080 mi var 2200 e yaşadığım şehirde 1070 varsa 2600 e yaşadığım şehirdekini gider elden alırım daha iyi

Para lazım diyen adam satmak için herşeyi yapardı 3500/100=35 eder 35x12 470TL olurdu yarısını siz karşılasaydınız adam 235TL harcayıp 3970TL kazanacaktı. Basit hesaplarla sizde anlardınız ama sizde kendinizi hemen bırakmışsınız hocam zorlamalıydınız o get denen şeyi açtırmalıydınız açmasa bırakacaktınız. Geçmiş olsun paranız kolaylıkla geri gelmez bende yaşadım o durumu ama para gitti geri gelmedi.
çok geçmiş olsun hocam hiçbir şekilde kurtaramadınız mı

roln

80+
Yapabileceğin her şeyi yapmışsın zaten umarım paranı alırsın umarım seni dolandıran kişi baya sıkıntıya girer ayrıca kendini strese sokma olan olmuş.

Hocam keşke benim şu Amazondan önerdiğim yolu bekleseydiniz. 6200₺'den rtx 3070 girmişti stoklara.
hocam bekliyordum hatta hepsini listeye ekledim stoğa gelince bilgi veride açmıştım ama sadece msi gaming x trio 3070 denk geldi stokta iken o da 7.7k idi

Bu dolandırma kelimelerinin klasiği böyle bir şey duysam adamdan kaçarım.
işte bu bana bir ders olmuş oldu diyorum ya bundan sonra yere düşüp abi acil para at ben yollarım derse bir tekmede ben vuracağım daha iyi yapışıcak yere

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben de yaşadığım bir durumu anlatayım
Bir tanesi 10binlik laptopu 4binden satıyordu. Şüphelendim ama eğer yakın bir yerdeyse direk o gün uçar alır gelirim dedim. Neyse yazdım falan, adama sordum . Bana direk kimliğini attı . Ben sağlıkçıyım vs dedi . Elden almak için video istedim akşam olunca engellenmiştim . Numarası sahteydi zaten o kadar belliydi ki.
Böylelerine dikkat edin gençler.

Umarım paranızı alırsınız fakat eğer adam işini biliyorsa para uçmuş sayın. Geçmiş olsun...
inşallah hocam sağolun
işini biliyor gibi geldi bana büyük ihtimalle holleywood oyuncusu olacakmış olamamış o kadar iyi oynuyordu

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
Yapabileceğin her şeyi yapmışsın zaten umarım paranı alırsın umarım seni dolandıran kişi baya sıkıntıya girer ayrıca kendini strese sokma olan olmuş.
kendimi bir şekilde yatıştırmaya çalışıyorum hocam birde final haftasındayım yarın kameralı sınavım var ve hiç çalışamadım motivasyon 0
adam beddua ettim eğer askere gideceksen gerçekten oradan sağlam dönmek sana nasip olmasın dedim

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
sahibinden de gtx 1080ti gaming x modeli 3500tl ilan gördüm ve hemen sahibine yazdım hala satılık mı adam satılık dedi ve get açabilip açmayacağını sordum açamam dedi askere gidicem acil para lazım dedi bana telefonunu verdi biraz wp üzerinden mesajlaştık daha sonrasında adam beni aramak istedi ara dedim baya detaylı konuştuk güvence olarak kargo firmasını gidince ürünü kargoya verdiğine dair video ulaştırdı bende tamam kargoya veriyorsan parayı atıyorum dedim ve böyle de anlaşmıştım ben parayı attıktan sonra adam kontrol ediyorum dedi ve adamdan ses kesildi mesajlarıma ve aramalarıma cevap veremeye başladı ve bende şüphelendim kargo firmasını aradım bana ait kargo olup olmadığını sorguladım ve adım kargo olmadığını öğrendim çünkü ne bir gönderi kodu verdi ne de bir yurtiçi kargodan mesaj geldi adınıza kargo var diye daha sonrasında adamın numarasının kime ait olduğunu sorgulatmak istedim ve gizlenmiş kişi olduğunu öğredim daha sonra doğru polise gittim olayı izah ettim gerekli bilgileri alıp dosya oluşturdular daha sonrasında birde sahibindeni aradım üst makamlara aktaracaklarını ve beni tekrar arayacaklarını belirttiler şuanda beklemedeyim aynı zamanda bankalarıda aradım bu konu hakkında
kısacası siz siz olun ucuz diye hiçbir zaman ucuza koşmayın her zaman elden almaya çalışın bilmediğiniz kişilerin ilanlarını da başkalarına önermeyin daha ucuzu var diye önerdiğiniz kişi belkide dolandırıcı aynı benim karşılaştığım gibi insanlara lütfen şu forumda bunu al daha ucuz gibi güvenilir olmayan yerleden link atmayı burakın saygılar
daha güvenilir bir sahibinden.com istediğimide belirtmek isterim herkes kafasına göre çok rahat kayıt olup ilan açabiliyor bu kadar basit olmamalı her şey sonuçta ortada ticaret dönüyor
Ucuz her zaman pahalıdır üstad unutma bunu.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
sahibinden de gtx 1080ti gaming x modeli 3500tl ilan gördüm ve hemen sahibine yazdım hala satılık mı adam satılık dedi ve get açabilip açmayacağını sordum açamam dedi askere gidicem acil para lazım dedi bana telefonunu verdi biraz wp üzerinden mesajlaştık daha sonrasında adam beni aramak istedi ara dedim baya detaylı konuştuk güvence olarak kargo firmasını gidince ürünü kargoya verdiğine dair video ulaştırdı bende tamam kargoya veriyorsan parayı atıyorum dedim ve böyle de anlaşmıştım ben parayı attıktan sonra adam kontrol ediyorum dedi ve adamdan ses kesildi mesajlarıma ve aramalarıma cevap veremeye başladı ve bende şüphelendim kargo firmasını aradım bana ait kargo olup olmadığını sorguladım ve adım kargo olmadığını öğrendim çünkü ne bir gönderi kodu verdi ne de bir yurtiçi kargodan mesaj geldi adınıza kargo var diye daha sonrasında adamın numarasının kime ait olduğunu sorgulatmak istedim ve gizlenmiş kişi olduğunu öğredim daha sonra doğru polise gittim olayı izah ettim gerekli bilgileri alıp dosya oluşturdular daha sonrasında birde sahibindeni aradım üst makamlara aktaracaklarını ve beni tekrar arayacaklarını belirttiler şuanda beklemedeyim aynı zamanda bankalarıda aradım bu konu hakkında
kısacası siz siz olun ucuz diye hiçbir zaman ucuza koşmayın her zaman elden almaya çalışın bilmediğiniz kişilerin ilanlarını da başkalarına önermeyin daha ucuzu var diye önerdiğiniz kişi belkide dolandırıcı aynı benim karşılaştığım gibi insanlara lütfen şu forumda bunu al daha ucuz gibi güvenilir olmayan yerleden link atmayı burakın saygılar
daha güvenilir bir sahibinden.com istediğimide belirtmek isterim herkes kafasına göre çok rahat kayıt olup ilan açabiliyor bu kadar basit olmamalı her şey sonuçta ortada ticaret dönüyor
KESin beni dolandıran adamla aynı kişidir.Adamı Tehdit Ettim Ve Polise Şikayet Ederim dedim Adresini Falan Buldum Anca Aldım Parayı,Yöntemleri Hep Aynı

Top Bottom