Neler Yeni

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sen suçlusun insan biraz araştırır askere gidecem dediği anda kaçmalıydın.

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
sahibinden de gtx 1080ti gaming x modeli 3500tl ilan gördüm ve hemen sahibine yazdım hala satılık mı adam satılık dedi ve get açabilip açmayacağını sordum açamam dedi askere gidicem acil para lazım dedi bana telefonunu verdi biraz wp üzerinden mesajlaştık daha sonrasında adam beni aramak istedi ara dedim baya detaylı konuştuk güvence olarak kargo firmasını gidince ürünü kargoya verdiğine dair video ulaştırdı bende tamam kargoya veriyorsan parayı atıyorum dedim ve böyle de anlaşmıştım ben parayı attıktan sonra adam kontrol ediyorum dedi ve adamdan ses kesildi mesajlarıma ve aramalarıma cevap veremeye başladı ve bende şüphelendim kargo firmasını aradım bana ait kargo olup olmadığını sorguladım ve adım kargo olmadığını öğrendim çünkü ne bir gönderi kodu verdi ne de bir yurtiçi kargodan mesaj geldi adınıza kargo var diye daha sonrasında adamın numarasının kime ait olduğunu sorgulatmak istedim ve gizlenmiş kişi olduğunu öğredim daha sonra doğru polise gittim olayı izah ettim gerekli bilgileri alıp dosya oluşturdular daha sonrasında birde sahibindeni aradım üst makamlara aktaracaklarını ve beni tekrar arayacaklarını belirttiler şuanda beklemedeyim aynı zamanda bankalarıda aradım bu konu hakkında
kısacası siz siz olun ucuz diye hiçbir zaman ucuza koşmayın her zaman elden almaya çalışın bilmediğiniz kişilerin ilanlarını da başkalarına önermeyin daha ucuzu var diye önerdiğiniz kişi belkide dolandırıcı aynı benim karşılaştığım gibi insanlara lütfen şu forumda bunu al daha ucuz gibi güvenilir olmayan yerleden link atmayı burakın saygılar
daha güvenilir bir sahibinden.com istediğimide belirtmek isterim herkes kafasına göre çok rahat kayıt olup ilan açabiliyor bu kadar basit olmamalı her şey sonuçta ortada ticaret dönüyor
Keşke get actirsaydin

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Kusura bakma ama bütün hata sende, get ile açtırmayarak yanlış yapmışsın zaten.
Get açtırmıyorsa almayacaksın, sahibinden zaten yüz yüze alım veya get ile alış-satış yapmanızı tavsiye ediyor.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Geçmiş olsun hocam bu hissi bilirim gerçekten çok kötü bir durum umarım en kısa zamanda çözersiniz.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Geçmiş olsun.
Aslında parayı Sahibinden'e vereceğiz. Kargo elimize ulaştığında Sahibinden de kargo şirketinden bir eleman aracıyla doğrulatacak ve parayı karşı tarafa aktaracak, başka türlüsü zor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Geçmiş olsun.
Aslında parayı Sahibinden'e vereceğiz. Kargo elimize ulaştığında Sahibinden de kargo şirketinden bir eleman aracıyla doğrulatacak ve parayı karşı tarafa aktaracak, başka türlüsü zor.
Get sistemi zaten öyle işliyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
sahibinden de gtx 1080ti gaming x modeli 3500tl ilan gördüm ve hemen sahibine yazdım hala satılık mı adam satılık dedi ve get açabilip açmayacağını sordum açamam dedi askere gidicem acil para lazım dedi bana telefonunu verdi biraz wp üzerinden mesajlaştık daha sonrasında adam beni aramak istedi ara dedim baya detaylı konuştuk güvence olarak kargo firmasını gidince ürünü kargoya verdiğine dair video ulaştırdı bende tamam kargoya veriyorsan parayı atıyorum dedim ve böyle de anlaşmıştım ben parayı attıktan sonra adam kontrol ediyorum dedi ve adamdan ses kesildi mesajlarıma ve aramalarıma cevap veremeye başladı ve bende şüphelendim kargo firmasını aradım bana ait kargo olup olmadığını sorguladım ve adım kargo olmadığını öğrendim çünkü ne bir gönderi kodu verdi ne de bir yurtiçi kargodan mesaj geldi adınıza kargo var diye daha sonrasında adamın numarasının kime ait olduğunu sorgulatmak istedim ve gizlenmiş kişi olduğunu öğredim daha sonra doğru polise gittim olayı izah ettim gerekli bilgileri alıp dosya oluşturdular daha sonrasında birde sahibindeni aradım üst makamlara aktaracaklarını ve beni tekrar arayacaklarını belirttiler şuanda beklemedeyim aynı zamanda bankalarıda aradım bu konu hakkında
kısacası siz siz olun ucuz diye hiçbir zaman ucuza koşmayın her zaman elden almaya çalışın bilmediğiniz kişilerin ilanlarını da başkalarına önermeyin daha ucuzu var diye önerdiğiniz kişi belkide dolandırıcı aynı benim karşılaştığım gibi insanlara lütfen şu forumda bunu al daha ucuz gibi güvenilir olmayan yerleden link atmayı burakın saygılar
daha güvenilir bir sahibinden.com istediğimide belirtmek isterim herkes kafasına göre çok rahat kayıt olup ilan açabiliyor bu kadar basit olmamalı her şey sonuçta ortada ticaret dönüyor
Paranızı karakola şikayette bulunarak 6 ay civarı sürede alabilirsiniz. Neden 3500 lira gibi büyük bir meblayı böyle büyük bir riske attınız ki?

Kusura bakma ama bütün hata sendr get ile açtırmayarak yanlış yapmışsın zaten.
Get açtırmıyorsa almayacaksın, sahibinden zaten yüz yüze alım veya get ile alış-satış yapmanızı tavsiye ediyor.
demi süç bende evet bende biliyorum
ama sahibinden adama doğru düzgün bilgi istemeden sitesine sokup bizleri mağdur etmeside bir ayrı sebep
sahibindenin aslında siçiline kadar seni sorgulaması lazım seni sitesine alırken çünkü sonuçta dediğim gibi ortalıkta ticaret dönüyor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
aslında haklı sizinde yüksek hatanız var fakat paranız olmaz gidin dava açın telefon dan veya bir şey belki alabilirsiniz inş alırsınzıda fakat g.o

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
kalacağını sanmam kim olduğu bellidir bankadan da gönderdiğinizin kanıtı var kolay kolay kalmaz paranız sanmam bir daha alacak olursanız şehir dışından kargoda görüntülü aratıp 1000tl sini gönderin ve elinize ulaşınca gerisini göndereceğinizi söyleyin ya da işte kargoya verdiğinin mesajı gelince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,330
Üyeler
164,648
Son üye
AlerrOsu
Top Bottom