Neler Yeni

Sahibinden den dolandırıldım

rdr2 aga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Ben sahibinden den bir tane monitör aldım parayı ATM ye atıp ibana atıcaktım ATM parayı almadı bende iade başlatcam dedim adam seni polise verecem dava edicem felan dedi sonra adam kargo parasını at dedibende kabulüm kargo parasını öder gönderirim dedim ne yapmalıyım kim haklı

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ne için polise verip ne için dava edecekmiş? Monitör senin elinde mi?

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
Anlamadım olayı. Sen biriyle monitör almak için anlaştın sözlü olarak. Parayı kartına atamadığın için satıcıya alamayacağını söyledin. O da seni tehdit mi etti?

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sakin ol düzgün anlat ,ne saçma iş hiç bir şey anlamadım, adam parasını alamadan nasıl gönderim yapıyor sana, hadi yaptı diyelim herhangi bir güvence sistemi kullanmamışsınız ki nasıl iade başlatacağım diyorsun?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
öncelikle sahibinden iban ile çalışmaz paramgüvende ile kart bilgisiyle ödersin sana sahte site atmışlardır dolandırmak için.

Mr.White

80+ Bronze
Ben sahibinden den bir tane monitör aldım parayı ATM ye atıp ibana atıcaktım ATM parayı almadı bende iade başlatcam dedim adam seni polise verecem dava edicem felan dedi sonra adam kargo parasını at dedibende kabulüm kargo parasını öder gönderirim dedim ne yapmalıyım kim haklı
Anladığım kadarıyla anlaştınız ama sen parayı yatıramadığın için mi tehdit etti? Eğer öyle ise ağır sıkıyo bırak versin sebebi ne olacakmış :D Param güvende kullan ibana falan para atma. O adamdan da hayır gelmez zaten tokatcı.

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mustafa
Anladığım kadarıyla karşı taraf monitörü kargoya vermiş arkadaşa güvenerek. O da parayı atm ye atmayı başaramadığından (?) almaktan vazgeçmiş. Karşı taraf da kargo parasını isterken biraz abartmış. Doğru mu? Burada sahibinden in suçu ne onu bende anlamadı :D

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem
Param Güvende kullanmadınız mı? Ne anlatmak istediğini tam anlamadım ATM'ye neden para yatırmaya çalıştınız ?

Nezha

80+
Adam monitörü gönderdi ise neden sadece kargo parasını istiyor gibi yazdınız? Monitörü göndermediyse neden kargo parası istiyor?
Başka atm mi yoktu da atm parayı almıyor iade edeceğim dedin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,231
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom