Sahibinden den dolandırıldım

dostum tane tane anlatır mısın böyle kimse yardımcı olamıyor bi çözüm üretelim

anladığım şu:
Monitör senin elinde, adama parayı atmak için hesaba yükleyecektin ama para atmye sıkıştı atamadın. Adam da senden şikayetçi mi olacak?

Ne için polise verip ne için dava edecekmiş? Monitör senin elinde mi?
PTT de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadım olayı. Sen biriyle monitör almak için anlaştın sözlü olarak. Parayı kartına atamadığın için satıcıya alamayacağını söyledin. O da seni tehdit mi etti?
Evet

anladığım şu:
Monitör senin elinde, adama parayı atmak için hesaba yükleyecektin ama para atmye sıkıştı atamadın. Adam da senden şikayetçi mi olacak?
Atm parayı kabul etmedi

Hangisine evet kardeşim düzgünce bir anlat da ona göre tavsiye verelim. 2 cümle kurmak zor olmasa gerek. Kimse bir şey anlamadı, neye göre tavsiye verelim, evet yazacağına anlat 2 cümle de düzgünce

öncelikle sakin ol kardeşim, driverlar güncel mi?

PTT de

Evet

Atm parayı kabul etmedi
Tamam bu süreçler yıllar sonra çözülecek bir şey değil sakin ol.
Paran geldiği gibi adama atacaksın mantıken eğer adres yakın değilse . Neticede bir sözleşme vb. yapmadıysanız adam da ne yapabilir sana dava açsa yine onun için uğraş.

Parayı almadan adam sana nasıl kargo yaptı monitörü anlamadım valla abiiii nasıl anlaştın sen adamla

Ptt de ise monitör adama geri gidicek sen almadığın icin sen zaten para göndermemişsin ortada dolandırılma yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,212
Üyeler
188,719
Son üye
FlepX
Geri