Bu işlemciyi aldım ve yanında ram ile fakat kargoya verilmedi satıcı benimle halen iletişim halinde fakat ne parayı geri yolluyor ne kargoyu mağdur durumdayım.1 Hafta oldu nasıl bir yol izlemem lazım lütfen yardımcı olun.
Ram için Arayıp pazarlık yapıp adamın parasını yada malını göndermemişsin diyesim geldi. İban kendisine mi ait ve açıklamaya sahibinden.com nolu ilan alım ücreti yazdınız mı ? Yazıp şikayetçi olsanız bile parayı kendiniz gönderiğiniz için bir şey çıkmayabilir. Adamı bulurlarsa iş değişebilir. 1 haftadır bekleyen dolandırıcıyı da ilk kez görüyorum.
Ram için Arayıp pazarlık yapıp adamın parasını yada malını göndermemişsin diyesim geldi. İban kendisine mi ait ve açıklamaya sahibinden.com nolu ilan alım ücreti yazdınız mı ? Yazıp şikayetçi olsanız bile parayı kendiniz gönderiğiniz için bir şey çıkmayabilir. Adamı bulurlarsa iş değişebilir. 1 haftadır bekleyen dolandırıcıyı da ilk kez görüyorum.
Ben yazdım, rami satar mısın kargolayarak, satarım dedi. Yusuf kılıça satıp parasını aldığın rami bana nasıl satacaksın diyince, 2 tane var elimde diye yalan sıktı.