Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,448
Rx590 ekran kartımı satmak istiyorum. Birisi kredi kartıyla alacağım o yüzden param güvende ile alabilirim dedi. Bende emin olamadım. Daha önce birkaç satış yapmış hesabından param güvende ile. Onun ssini attı. Emin olamadım ama

Rx590 ekran kartımı satmak istiyorum. Birisi kredi kartıyla alacağım o yüzden param güvende ile alabilirim dedi. Bende emin olamadım. Daha önce birkaç satış yapmış hesabından param güvende ile. Onun ssini attı. Emin olamadım ama
iyice kayıt alıp öyle kargola seri koduna kadar çek öteki türlü dolandırılabilirsin

ben en son ps 5 satmıştım param guven de ile sıkıntı olacağını sanmıyorun

Param güvende her zaman alıcıyı korur,adam farklı bir kart yollayıp iade etse bir şey yapamazsın.Forumda da başka yerlerdede yaşayan var itiraz ediyorlar ama bir sonuç çıkmıyor.

Alıcı art niyetli ise kartı duvara çarp parçala daha iyi...

Son düzenleme:
Ben birkaç ürün satmıştım param güvende ile. Alıcı sorun çıkarmadıktan sonra bişey olmaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,692
Üyeler
183,325
Son üye
cemisgezek
Geri