Neler Yeni

Yardım ŞAKA GİBİ İNCEHESAP REZALET

Khrati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erol Yaşar ÇINAROĞLU
Yanlış taktıkları ekran kartını kargo kuryesine ulaşıp içinden almışlar bilgisayar elime ekran kartsız ulaştı ASLA AMA ASLA ÖNERMİYORUM

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsuwn

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Geçmiş olsun dostum.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Yanlış taktıkları ekran kartını kargo kuryesine ulaşıp içinden almışlar bilgisayar elime ekran kartsız ulaştı ASLA AMA ASLA ÖNERMİYORUM
e sen neyapacaksın şimdi kanka valla allah yardımcın olsun geri alabildin mi ekran kartını?

Khrati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erol Yaşar ÇINAROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Tabii ki ürün hazırlanma aşamasında hatalar olabiliyor. Size gelen ekran kartını illa ki geri talep edeceklerdi zaten. Siz onu gönderme zorunluluğundan kurtulduğunuz için aksine sevinmeniz gerekir. Evet bilgisayarı biraz geç kullanmaya başlayacaksınız ama yapacak bir şey yok. Hepimiz insanız ve hata yapma olasılığımız var :) geçmiş olsun. (İncehesap ile şu ana kadar hiçbir alışverişim vs olmadı. İncehesap sitesini savunmuyorum.)

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
kartı almaya yetişiyolar ama yenisini göndericez diyolar şaka gibi
Güzel bir dava yakışır. Böylece ince hesaplar peşinde koşmazlar. Ya da işlerini doğru yaparlar.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar

Khrati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Erol Yaşar ÇINAROĞLU
Tabii ki ürün hazırlanma aşamasında hatalar olabiliyor. Size gelen ekran kartını illa ki geri talep edeceklerdi zaten. Siz onu gönderme zorunluluğundan kurtulduğunuz için aksine sevinmeniz gerekir. Evet bilgisayarı biraz geç kullanmaya başlayacaksınız ama yapacak bir şey yok. Hepimiz insanız ve hata yapma olasılığımız var :) geçmiş olsun. (İncehesap ile şu ana kadar hiçbir alışverişim vs olmadı. İncehesap sitesini savunmuyorum.)
kartı alabiliyorlar ama alırken doğru kartı yerine koymuyolar bu da mı hata

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Bu yüzden gamegaraj 😍😍

Top Bottom