e sen neyapacaksın şimdi kanka valla allah yardımcın olsun geri alabildin mi ekran kartını?Yanlış taktıkları ekran kartını kargo kuryesine ulaşıp içinden almışlar bilgisayar elime ekran kartsız ulaştı ASLA AMA ASLA ÖNERMİYORUM
Tabii ki ürün hazırlanma aşamasında hatalar olabiliyor. Size gelen ekran kartını illa ki geri talep edeceklerdi zaten. Siz onu gönderme zorunluluğundan kurtulduğunuz için aksine sevinmeniz gerekir. Evet bilgisayarı biraz geç kullanmaya başlayacaksınız ama yapacak bir şey yok. Hepimiz insanız ve hata yapma olasılığımız var geçmiş olsun. (İncehesap ile şu ana kadar hiçbir alışverişim vs olmadı. İncehesap sitesini savunmuyorum.)Yanlış taktıkları ekran kartını kargo kuryesine ulaşıp içinden almışlar bilgisayar elime ekran kartsız ulaştı ASLA AMA ASLA ÖNERMİYORUM
Güzel bir dava yakışır. Böylece ince hesaplar peşinde koşmazlar. Ya da işlerini doğru yaparlar.kartı almaya yetişiyolar ama yenisini göndericez diyolar şaka gibi
Kelime şakası güzelmiş.Güzel bir dava yakışır. Böylece ince hesaplar peşinde koşmazlar. Ya da işlerini doğru yaparlar.
ya inanmazlarsa sana kanka valla kendi başıma gelmiş gibi uzuldum yaa inşallah alırsın ekran kartınımüşteri temsilcisi ile konuşmaya çalışyıorum
kartı alabiliyorlar ama alırken doğru kartı yerine koymuyolar bu da mı hataTabii ki ürün hazırlanma aşamasında hatalar olabiliyor. Size gelen ekran kartını illa ki geri talep edeceklerdi zaten. Siz onu gönderme zorunluluğundan kurtulduğunuz için aksine sevinmeniz gerekir. Evet bilgisayarı biraz geç kullanmaya başlayacaksınız ama yapacak bir şey yok. Hepimiz insanız ve hata yapma olasılığımız var geçmiş olsun. (İncehesap ile şu ana kadar hiçbir alışverişim vs olmadı. İncehesap sitesini savunmuyorum.)
Bu yüzden gamegarajTabii ki ürün hazırlanma aşamasında hatalar olabiliyor. Size gelen ekran kartını illa ki geri talep edeceklerdi zaten. Siz onu gönderme zorunluluğundan kurtulduğunuz için aksine sevinmeniz gerekir. Evet bilgisayarı biraz geç kullanmaya başlayacaksınız ama yapacak bir şey yok. Hepimiz insanız ve hata yapma olasılığımız var geçmiş olsun. (İncehesap ile şu ana kadar hiçbir alışverişim vs olmadı. İncehesap sitesini savunmuyorum.)