Sakal uzatanlara sorum var

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,063
Arkadaşlar nasıl sakal uzatıyorsunuz? Ben dayanamıyorum çok rahatsız ediyor en uzun sakal uzatma sürem 12 gün daha ileri gidemiyorum. Size rahatsız edici gelmiyor mu?

Ben yakıştırıom kendime uzatıom ki kesmeyede üşeniom
Ben de yakıştırıyorum ama uzatamıyorum. Sanki yüzüme bir şey sürülmüş de yıkanmamış gibi geliyor.

Rahatsız edici gelmiyor. Haftada bir makineyle düzenliyorum. Sana rahatsız edici geliyorsa bence kendini zorlama.

Rahatsız edici gelmiyor. Haftada bir makineyle düzenliyorum. Sana rahatsız edici geliyorsa bence kendini zorlama.
Hocam ben bu daha gür çıkma olayını bilimle olmadığını kanıtlanmış gördüm. Peki niye böyle bir muhabbet var, siz böyle bir şey yaşıyor musunuz?

Elraenn sakalı yapmak istiyorum on numara olacağını da düşünüyorum. Sinekkaydı olunca bebelere benziyorum

Arkadaşlar nasıl sakal uzatıyorsunuz? Ben dayanamıyorum çok rahatsız ediyor en uzun sakal uzatma sürem 12 gün daha ileri gidemiyorum. Size rahatsız edici gelmiyor mu?
Geliyor. Sakal yakışmıyor zaten. Bir kere 1 ay kadar uzatmıştım, sonra direkt kestim. Kirli sakal yakışıyormuş bana ama ben yine de sinek kaydı alıyorum.

Geliyor. Sakal yakışmıyor zaten. Bir kere 1 ay kadar uzatmıştım, sonra direkt kestim. Kirli sakal yakışıyormuş bana ama ben yine de sinek kaydı alıyorum.
1 ay kadar uzattıysan çok rahatsız olmamışsın gibi :D

Ben Sağa sola yamuk uzamasını sürece seviyorum keseceksem kökten değil sağa sola yamuk uzayanları kesiyorum sonra devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,395
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri