Tamamen kişisel bir şey bu rahatsızlık hocam.Arkadaşlar nasıl sakal uzatıyorsunuz? Ben dayanamıyorum çok rahatsız ediyor en uzun sakal uzatma sürem 12 gün daha ileri gidemiyorum. Size rahatsız edici gelmiyor mu?
Ben yakıştırıom kendime uzatıom ki kesmeyede üşeniomArkadaşlar nasıl sakal uzatıyorsunuz? Ben dayanamıyorum çok rahatsız ediyor en uzun sakal uzatma sürem 12 gün daha ileri gidemiyorum. Size rahatsız edici gelmiyor mu?
Hocam ben bu daha gür çıkma olayını bilimle olmadığını kanıtlanmış gördüm. Peki niye böyle bir muhabbet var, siz böyle bir şey yaşıyor musunuz?Rahatsız edici gelmiyor. Haftada bir makineyle düzenliyorum. Sana rahatsız edici geliyorsa bence kendini zorlama.
Elraenn sakalı yapmak istiyorum on numara olacağını da düşünüyorum. Sinekkaydı olunca bebelere benziyorumRahatsız edici gelmiyor. Haftada bir makineyle düzenliyorum. Sana rahatsız edici geliyorsa bence kendini zorlama.
Aga takıntı olmuş sende kurtulaman gibiBen de yakıştırıyorum ama uzatamıyorum. Sanki yüzüme bir şey sürülmüş de yıkanmamış gibi geliyor.
Geliyor. Sakal yakışmıyor zaten. Bir kere 1 ay kadar uzatmıştım, sonra direkt kestim. Kirli sakal yakışıyormuş bana ama ben yine de sinek kaydı alıyorum.Arkadaşlar nasıl sakal uzatıyorsunuz? Ben dayanamıyorum çok rahatsız ediyor en uzun sakal uzatma sürem 12 gün daha ileri gidemiyorum. Size rahatsız edici gelmiyor mu?
1 ay kadar uzattıysan çok rahatsız olmamışsın gibiGeliyor. Sakal yakışmıyor zaten. Bir kere 1 ay kadar uzatmıştım, sonra direkt kestim. Kirli sakal yakışıyormuş bana ama ben yine de sinek kaydı alıyorum.
Berber abi saçları kısaltalım sakallar elraenElraenn sakalı yapmak istiyorum on numara olacağını da düşünüyorum. Sinekkaydı olunca bebelere benziyorum
Ben Sağa sola yamuk uzamasını sürece seviyorum keseceksem kökten değil sağa sola yamuk uzayanları kesiyorum sonra devam.Arkadaşlar nasıl sakal uzatıyorsunuz? Ben dayanamıyorum çok rahatsız ediyor en uzun sakal uzatma sürem 12 gün daha ileri gidemiyorum. Size rahatsız edici gelmiyor mu?