Karıştırdım kanka kafam dağınık pardon.O Altay olmasın jsjsj
doğru eski fb yok ama ferdi var thiam var gene var eskiden emre belözoğlu vardı onu çok özledimozan tolga deniz fenerbahçenin oyuncusu değil adam akıllı hızlı kanat oyuncusu yok ileriye hücum yapıcak oyuncu yok takım da ruh yok eski fenerbahçe yok
ozan ile deniz bence ruhuyla oynuyorlar deniz bizim için belhanda ile kavgaya girdi ozan gol atıyor kurtadığı maçlar varozan tolga deniz fenerbahçenin oyuncusu değil adam akıllı hızlı kanat oyuncusu yok ileriye hücum yapıcak oyuncu yok takım da ruh yok eski fenerbahçe yok
onun sakatlığından sonra hızı gitti onungeçen sene stoper de sıkıntı yaşıyorduk sorun çözüldü orta saha ve kanatların canlanması lazım rodrigues ın hızı çok iyi ama ***** ***** hareketler yapıp topu kaybediyor
ozan hatay maçında kayıp dı ve tolga ne yaptığı belli değildoğru eski fb yok ama ferdi var thiam var gene var eskiden emre belözoğlu vardı onu çok özledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ozan ile deniz bence ruhuyla oynuyorlar deniz bizim için belhanda ile kavgaya girdi ozan gol atıyor kurtadığı maçlar var
Karıştırdım kanka kafam dağınık pardon.![]()