ŞAMPİYON OLUR MUYUUZZ? (GS)

quejy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
ŞAMPİYON OLUR MUYUUZZ? (GALATASARAYLIYIM)

Fenerliyim, muhtemelen olursunuz.

neden herkes böyle fenerliyim, beşiktaşlıyım işte şu takımlıyım diye belirtiyor, sıkça görüyorum bunu
artık insanlar birbirlerine güvenmediğinden yancılık vs diye düşünüyorlar genellikle ondan :D tr işte

silindi

Son düzenleme:
galatasaray maçta iyi oynarsa alırızda iyi değiliz şuanda

Suan ortada gidiyor mac biraz baskiniz ama kaciriyoruz

ŞAMPİYON OLUR MUYUUZZ? (GALATASARAYLIYIM)
Dortmund'u yendi, gitti Ajax'a yenildi sorun yok. Lizbon'u yendi 6 yaptı gitti Sporting'i yendi 9 yaptı dimi? İçerde Ajax'la berabere kaldı 10 Dortmund Beşiktaş'ı yendi, hiç sıkıntı yok. 10 puana çıkarsın. Şunu da yapabilirsin içerde Ajax’ı da yenebilirsin. Beşiktaş lider.

Dortmund'u yendi, gitti Ajax'a yenildi sorun yok. Lizbon'u yendi 6 yaptı gitti Sporting'i yendi 9 yaptı dimi? İçerde Ajax'la berabere kaldı 10 Dortmund Beşiktaş'ı yendi, hiç sıkıntı yok. 10 puana çıkarsın. Şunu da yapabilirsin içerde Ajax’ı da yenebilirsin. Beşiktaş lider.
ne diyon knka

neden herkes böyle fenerliyim, beşiktaşlıyım işte şu takımlıyım diye belirtiyor, sıkça görüyorum bunu
Çünkü rekabet halinde oluyorlar. Normal şartlarda X takımı tutan X şampiyon olacak der, Y takımı tutan Y şampiyon olsun der. "X takım şampiyon olacak" dersen herkes X takımı tuttuğunu düşünür. Bu yüzden "Y takımını tutuyorum" diye belirtiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri