neden herkes böyle fenerliyim, beşiktaşlıyım işte şu takımlıyım diye belirtiyor, sıkça görüyorum bunuFenerliyim, muhtemelen olursunuz.
artık insanlar birbirlerine güvenmediğinden yancılık vs diye düşünüyorlar genellikle ondan tr işteneden herkes böyle fenerliyim, beşiktaşlıyım işte şu takımlıyım diye belirtiyor, sıkça görüyorum bunu
Dortmund'u yendi, gitti Ajax'a yenildi sorun yok. Lizbon'u yendi 6 yaptı gitti Sporting'i yendi 9 yaptı dimi? İçerde Ajax'la berabere kaldı 10 Dortmund Beşiktaş'ı yendi, hiç sıkıntı yok. 10 puana çıkarsın. Şunu da yapabilirsin içerde Ajax’ı da yenebilirsin. Beşiktaş lider.ŞAMPİYON OLUR MUYUUZZ? (GALATASARAYLIYIM)
ne diyon knkaDortmund'u yendi, gitti Ajax'a yenildi sorun yok. Lizbon'u yendi 6 yaptı gitti Sporting'i yendi 9 yaptı dimi? İçerde Ajax'la berabere kaldı 10 Dortmund Beşiktaş'ı yendi, hiç sıkıntı yok. 10 puana çıkarsın. Şunu da yapabilirsin içerde Ajax’ı da yenebilirsin. Beşiktaş lider.
Çünkü rekabet halinde oluyorlar. Normal şartlarda X takımı tutan X şampiyon olacak der, Y takımı tutan Y şampiyon olsun der. "X takım şampiyon olacak" dersen herkes X takımı tuttuğunu düşünür. Bu yüzden "Y takımını tutuyorum" diye belirtiyorum.neden herkes böyle fenerliyim, beşiktaşlıyım işte şu takımlıyım diye belirtiyor, sıkça görüyorum bunu
ne diyon knka