Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
2-1 gs
profile patladım2.5 üst olsun benim olsun
bak sen hayallere dalmayalım mı .Bayern Manuyu alır bu maçta berabere biter gs Avrupa'ya gider. Şampiyonlar ligi bi nevi hayal zaten hic o şeylere girmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aman aman da gol olmaz 2-2 felan biter
Son 16 da Real City gelse ne yapacak gs? Fenerliyim demiyorum suanki feneri koy o da alamaz. Kadro olarak teknik adam olarakbak sen hayallere dalmayalım mı .
deneyim yaparSon 16 da Real City gelse ne yapacak gs? Fenerliyim demiyorum suanki feneri koy o da alamaz. Kadro olarak teknik adam olarak
uefaya gitmemiz en mantıklısı ama şampıyonlarliginin ismi ve büyüklüğü var. yenme ihitmalimiz düşük ama zamanında tarih yazmıslıgımız var şuanki fener simdiye kadar puan alamazdı zaten niye örnek verdiysenSon 16 da Real City gelse ne yapacak gs? Fenerliyim demiyorum suanki feneri koy o da alamaz. Kadro olarak teknik adam olarak
zamanında yenilmez dediğiniz manu'yu yenmişliğimiz varuefaya gitmemiz en mantıklısı ama şampıyonlarliginin ismi ve büyüklüğü var. yenme ihitmalimiz düşük ama zamanında tarih yazmıslıgımız var şuanki fener simdiye kadar puan alamazdı zaten niye örnek verdiysen