Neler Yeni

Şampiyonlar Liginin kapıları aralanıyor !!! Galatasaray 2-1 Molde (Maç Sonu)

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet bende hesap yapıyorum çok ve daha fazla yükseleceğiz gibime geliyor.
Şu an 9. sıradaymışız yanlış bilmiyorsam. Geçtiğimiz ülke İskoçya. Hepi topu iki tane takımı olan ülke! Türkiye'de liyakatsizlik ülkeyi her alanda etkiliyor. Nasıl olduysa son iki sene biraz coştuk.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,496
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
neye gülüyosun ? anlat da yanlışım varsa özür dileyeyim dostum
halimize gülüyorum şurda oturduk kim daha çok çeyrek finale çıktı yarışması yapıyoruz ĞPJFGJKĞSPDAFGKÜĞGF

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,454
İsim
Kadir
Dünya kupasını en iyi kalecisi livakoviç mi :D Emilanio martinez
Fredi 2 katı para verip aldınız transfer çalımı dediğin rakibinin yarı fiyatına oyuncu almaktır :)
Molde gibi bir takımın ortasahası orta sahanızı iki maçtır ezdi, 6-8 numara lazımken yaptığınız transferler saçma
Frede verilen 9.7 milyon euro bonservis bedavadır, United ilk 11 ortasahı daha ucuza gelmez zaten.
Livakovic son dünya kupasının en çok konuşulan kalecisiydi, hatta haberleri var hangi takımların o dönem istediği ile ilgili.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sence ertelenmesi kimin lehine olur ? Bana dürüst cevap ver :)
Kadro genişliğini kullanamıyor musunuz? Biz geçen sene 2 gün arayla maç yapıyorduk. Onun öncesinde Aykut Kocamanlı sezonumuzda 3 gün arayla maçlar yapıyorduk TFF 1 kere bile gelip erteleyelim demedi.
Dürüst cevabım ise şu biz geçen sene de 2 gün arayla maç oynadık yine oynardık. 😂 :)

José Mourinho

80+ Silver
2 ay ZAHA diye ortalığı yıktınız. Sonra kaptırınca Tete dediniz, onu da kaptırdığınızı anlayınca kulüp resmi hesabından vazgeçtik diye açıklama yaptınız. Sonra ziyech alalım dediniz o da bize geldi. İcardi'yi çektik bu dönem ne anlatıyorsun sen. Muslera kalede 13 senedir kale zaten. Uzun süredir kaleniz boş. Bizim arkamız sağlam.
Kanka fenerin kaleyi volkandan sonra hiç söyleme özellikle o zenci kaleciyi.Bu sene en azından liva aldık.

ErenMaiky

80+ Silver
ulan 34 yaşındaki tadic dediğin adam ligin en iyi sol kanadı git bak geçen sezonun istatistiklerine ben ne anlatıyorum ki size gsliye laf anlatmak aynı duvara konuşmaya benziyor duvarı kırsan yine anlamazlar
knk niye herşeyin iyisi sizde ben onu anlamadım ya . bug mu oldu acaba fifada 99 luk kart gibi anlatıyon hepsini

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Böyle Türklerle bir yere varılmaz olayı hala GS FB derbisi sanıyor ronaldoculardan dazlası beklenmez zaten.
Bende ronaldoyu çok severim. Yeri bende messiden daha özeldir. Ama trdeki ronaldo fanlarından dolayı kafayı yemeye başladım. Hiçbiri taraflı yorum yapamıyor. Hem gslisi hem febelisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka fenerin kaleyi volkandan sonra hiç söyleme özellikle o zenci kaleciyi.Bu sene en azından liva aldık.
Kameniiiii.

Grande Terim

80+ Silver
Molde gibi bir takımın ortasahası orta sahanızı iki maçtır ezdi, 6-8 numara lazımken yaptığınız transferler saçma
Frede verilen 9.7 milyon euro bonservis bedavadır, United ilk 11 ortasahı daha ucuza gelmez zaten.
Livakovic son dünya kupasının en çok konuşulan kalecisiydi, hatta haberleri var hangi takımların o dönem istediği ile ilgili.
dünya kupasının en iyi kalecisi emiliano martinez bu arada :)
Ve bizim orta saha çok kötü zaten kabul ediyorum

Reindi

80+ Silver
2 ay ZAHA diye ortalığı yıktınız. Sonra kaptırınca Tete dediniz, onu da kaptırdığınızı anlayınca kulüp resmi hesabından vazgeçtik diye açıklama yaptınız. Sonra ziyech alalım dediniz o da bize geldi. İcardi'yi çektik bu dönem ne anlatıyorsun sen. Muslera kalede 13 senedir kale zaten. Uzun süredir kaleniz boş. Bizim arkamız sağlam.
download.jpg

bundan mı bahsediyorsun?
PĞSĞPLDGPLĞDSPĞLGSDĞPLGDPLĞSGLPS

Plukopi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet cingöz
halimize gülüyorum şurda oturduk kim daha çok çeyrek finale çıktı yarışması yapıyoruz ĞPJFGJKĞSPDAFGKÜĞGF
normalde avrupa maçlarında türk takımlarını desteklerim ben bu arada, ama fenerli bazılarının durduk yere gs yi eziklemesi ve dalga geçmesi saçma geldi o yüzden konuşuyorum

Top Bottom