Neler Yeni

samsumg a14 alınır mı

VEDRATOR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ÖMER
samsung a 14 alınır telefonum eskı huaweı eskı telefonu kullanıyom 16 gb hafıza yetmıyor sızce alınır mı ?

Reliable

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Altan
Alınabilir gayet alternatif bir seçim fakat Samsung düşünüyorsanız farklı modellere de bakabilirsiniz mesela Samsung Galaxy A03. Dediğim gibi A14'de sizi pişman etmez.

VEDRATOR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ÖMER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınabilir gayet alternatif bir seçim fakat Samsung düşünüyorsanız farklı modellere de bakabilirsiniz mesela Samsung Galaxy A03. Dediğim gibi A14'de sizi pişman etmez.
ucuz oldugu ıcın benım telefon huaweı gt 3 eskı bır telefon benı 5yıl 8 yıl goturebılen telefon ıstıyorum

Shourd

80+ Gold

VEDRATOR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ÖMER

Shourd

80+ Gold
h
hocam bılmıyom kullandıysanız nasıl memnunmusunuz
hayır kulanmadım ve normalde general mobile önermem pek iyi değil ama aradaki donanımsal fark baya fazla ondan dolayı bunu önerdim size şöyle diyim size bunun donanımsal samsungun yazılımsal farkı var bu arada kasa kalitesi diye bişi var o ne derseniz butelefonun içindeki 8lik ram ile samsungdaki 6gb ram benzerdir çünkü her parça her cihazda aynı performansı vermez generalda g95 işlemci var ama o işlemci samsungdaki maks g85 performansıyla aynı verir yine aynı sebep ve yazılımsal sebep ile hafıza samsungdaki kadar hızlı olmaz ama daha büyük olduğu için o açıyı kapatır bu biraz sizin kararınız ama yinede aradaki donanımsal fark çok az değil ondan dolayı general mobileye yönelebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bılmıyom kullandıysanız nasıl memnunmusunuz

bızım ark almayın dıyor generali yuzde 80 nı pişmam olmus
doğru söylemiş arkınız ama donanımsal olarak daha iyi oyun oynuyorsanız bu etkeni göze alın çok oynamıyorsanız samsung alın geçin

VEDRATOR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ÖMER
h

hayır kulanmadım ve normalde general mobile önermem pek iyi değil ama aradaki donanımsal fark baya fazla ondan dolayı bunu önerdim size şöyle diyim size bunun donanımsal samsungun yazılımsal farkı var bu arada kasa kalitesi diye bişi var o ne derseniz butelefonun içindeki 8lik ram ile samsungdaki 6gb ram benzerdir çünkü her parça her cihazda aynı performansı vermez generalda g95 işlemci var ama o işlemci samsungdaki maks g85 performansıyla aynı verir yine aynı sebep ve yazılımsal sebep ile hafıza samsungdaki kadar hızlı olmaz ama daha büyük olduğu için o açıyı kapatır bu biraz sizin kararınız ama yinede aradaki donanımsal fark çok az değil ondan dolayı general mobileye yönelebilirsiniz

doğru söylemiş arkınız ama donanımsal olarak daha iyi oyun oynuyorsanız bu etkeni göze alın çok oynamıyorsanız samsung alın geçin
anladım tşk hocam sıcaklıgı nasıl peki oyunlarda 1 2 saat oldugu zaman ısınmaz değil mi ?

Shourd

80+ Gold
anladım tşk hocam sıcaklıgı mı peki oyunlarda ben zaten pek oyun oynamam ama sıkıldıgım zaman uzakta bır yer oldugu zaman sorun yaratmaz değil mı ?
anlamadım biraz yanlış yazmışsınız düzeltirseniz cümlenizi biraz yardımcı olmaya çalışırım

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz
bütçe nedir?

Top Bottom