ucuz oldugu ıcın benım telefon huaweı gt 3 eskı bır telefon benı 5yıl 8 yıl goturebılen telefon ıstıyorumAlınabilir gayet alternatif bir seçim fakat Samsung düşünüyorsanız farklı modellere de bakabilirsiniz mesela Samsung Galaxy A03. Dediğim gibi A14'de sizi pişman etmez.
bu telefon daha iyi olur 64gb lık a14 ile neredeyse aynı diyat ram hafıza işlemci bakımından vb. şeylerde daha iyisamsung a 14 alınır telefonum eskı huaweı eskı telefonu kullanıyom 16 gb hafıza yetmıyor sızce alınır mı ?
hocam bılmıyom kullandıysanız nasıl memnunmusunuzbu telefon daha iyi olur 64gb lık a14 ile neredeyse aynı diyat ram hafıza işlemci bakımından vb. şeylerde daha iyi
hayır kulanmadım ve normalde general mobile önermem pek iyi değil ama aradaki donanımsal fark baya fazla ondan dolayı bunu önerdim size şöyle diyim size bunun donanımsal samsungun yazılımsal farkı var bu arada kasa kalitesi diye bişi var o ne derseniz butelefonun içindeki 8lik ram ile samsungdaki 6gb ram benzerdir çünkü her parça her cihazda aynı performansı vermez generalda g95 işlemci var ama o işlemci samsungdaki maks g85 performansıyla aynı verir yine aynı sebep ve yazılımsal sebep ile hafıza samsungdaki kadar hızlı olmaz ama daha büyük olduğu için o açıyı kapatır bu biraz sizin kararınız ama yinede aradaki donanımsal fark çok az değil ondan dolayı general mobileye yönelebilirsinizhocam bılmıyom kullandıysanız nasıl memnunmusunuz
doğru söylemiş arkınız ama donanımsal olarak daha iyi oyun oynuyorsanız bu etkeni göze alın çok oynamıyorsanız samsung alın geçinhocam bılmıyom kullandıysanız nasıl memnunmusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bızım ark almayın dıyor generali yuzde 80 nı pişmam olmus
anladım tşk hocam sıcaklıgı nasıl peki oyunlarda 1 2 saat oldugu zaman ısınmaz değil mi ?h
hayır kulanmadım ve normalde general mobile önermem pek iyi değil ama aradaki donanımsal fark baya fazla ondan dolayı bunu önerdim size şöyle diyim size bunun donanımsal samsungun yazılımsal farkı var bu arada kasa kalitesi diye bişi var o ne derseniz butelefonun içindeki 8lik ram ile samsungdaki 6gb ram benzerdir çünkü her parça her cihazda aynı performansı vermez generalda g95 işlemci var ama o işlemci samsungdaki maks g85 performansıyla aynı verir yine aynı sebep ve yazılımsal sebep ile hafıza samsungdaki kadar hızlı olmaz ama daha büyük olduğu için o açıyı kapatır bu biraz sizin kararınız ama yinede aradaki donanımsal fark çok az değil ondan dolayı general mobileye yönelebilirsiniz
doğru söylemiş arkınız ama donanımsal olarak daha iyi oyun oynuyorsanız bu etkeni göze alın çok oynamıyorsanız samsung alın geçin
anlamadım biraz yanlış yazmışsınız düzeltirseniz cümlenizi biraz yardımcı olmaya çalışırımanladım tşk hocam sıcaklıgı mı peki oyunlarda ben zaten pek oyun oynamam ama sıkıldıgım zaman uzakta bır yer oldugu zaman sorun yaratmaz değil mı ?
Sakın alma işlemcisi çok kötü. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/realme-9i.html Bu daha iyi olur.samsung a 14 alınır telefonum eskı huaweı eskı telefonu kullanıyom 16 gb hafıza yetmıyor sızce alınır mı ?
knk başka önerebılecegın telefon varmı başka realme sevmıyom ?Sakın alma işlemcisi çok kötü. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/realme-9i.html Bu daha iyi olur.
düzelttım hocamanlamadım biraz yanlış yazmışsınız düzeltirseniz cümlenizi biraz yardımcı olmaya çalışırım
7bın 8 bın arasıbütçe nedir?
hocam 9300 e çıkabilirseniz bu var : https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-tecno-camon-20-pro-fiyati,489782817.htmldüzelttım hocam
7bın 8 bın arası