söylemiştim...Ondan değil arkadaşım tn al dedi normalde ben ips alacaktım
söylemiştim...Ondan değil arkadaşım tn al dedi normalde ben ips alacaktım
Ben dedim ips alayım o diyo tn al tn al başka bişi demiyo yoksa ben ips düsünüyorum tn alasım yok böyle bişey alasım var da acaba tn özelliğide varmı diye sordum konu başka yerlere gittisöylemiştim...
sana tavsiyem o arkadaşın ile konuşmayı acilen kesmen gerekiyor.Ben dedim ips alayım o diyo tn al tn al başka bişi demiyo yoksa ben ips düsünüyorum tn alasım yok böyle bişey alasım var da acaba tn özelliğide varmı diye sordum konu başka yerlere gitti
sorsana ne sebepten öneriyorBen dedim ips alayım o diyo tn al tn al başka bişi demiyo yoksa ben ips düsünüyorum tn alasım yok böyle bişey alasım var da acaba tn özelliğide varmı diye sordum konu başka yerlere gitti
Benim de kafamı karıştırıyo yoksa tn alma fikri yok kafamda ben diyorum ki 280 hz ips alayım diyorum o diyo 180 hz tn al tn al başka bişi demiyosana tavsiyem o arkadaşın ile konuşmayı acilen bırakman gerekiyor.
esporcuların tn kullandığını duymus olay o işte. şu an bu şahısda tn i oled den iyi sanıyor asdasdassorsana ne sebepten öneriyor
Sordum ztn daha ucuzmuş bide daha hızlıymış öyle dedisorsana ne sebepten öneriyor
o arkadaşını dövmen lazım benceOndan değil arkadaşım tn al dedi normalde ben ips alacaktım
nerde ucuz kaliteli tn ler oled kadar parası var lakin görüntü kalitesi olarak oled delerSordum ztn daha ucuzmuş bide daha hızlıymış öyle dedi
Ya olamazmı OLED ı bilmememesporcuların tn kullandığını duymus olay o işte. şu an bu şahısda tn i oled den iyi sanıyor asdasdas
Kafamı karısıtıyoo arkadaşını dövmen lazım bence
Yanımda olsa döverimde online dano arkadaşını dövmen lazım bence
Bu OLED bu fiyatta kalır mı yoksa artar mınerde ucuz kaliteli tn ler oled kadar parası var lakin görüntü kalitesi olarak oled deler
Bu fiyatta kalırmıSamsung eğitim mağazasında 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240 Hz monitör 17.519 TL. Birkaç gündür vardı ama stok yoktu şu anda satın alınabiliyor. Faizsiz 4 taksit ile alabilirsiniz.
ögrenci indirimi ile bu fiyatta olması lazımYa olamazmı OLED ı bilmemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kafamı karısıtıyo
Yanımda olsa döverimde online dan
Bu OLED bu fiyatta kalır mı yoksa artar mı
Fps oyunları için fhd mi qhd miögrenci indirimi ile bu fiyatta olması lazım