Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Casthrow

80+
ürün geldi 1 günlük deneyimime göre hiç bir ses sıkıntısı olmadı.rahat kurdum çok iyi görüntü kalitesi var diğer monitorumun yanında hızlı alıştım.Alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir.
Öncelikle hayırlı olsun. Gün içinde deneme şansınız oldu mu aydınlık ortamda da gece performansı kadar iyi mi sizce? Mat kaplama nasıl etki ediyor?

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
veysel
Öncelikle hayırlı olsun. Gün içinde deneme şansınız oldu mu aydınlık ortamda da gece performansı kadar iyi mi sizce? Mat kaplama nasıl etki ediyor?
gün içinde doğrudan güneş ışığı alan yerde kullandım iyiydi hiç bi anlaşılmazlık olmadı ışık yansıması falan görüntü netti.parlaklığın orta seviyesi bile bana çok geldi az seviyede kullanıyorum.tek sıkıntı 21inç laptop monitorunden buna geçtiğim için ekrana alışmam gerekli biraz.yazılar da ıps göre o kadar bir fark yok bi tık daha keskin ıpste.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada oyunda bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim gerçekten farkediyor. 1080p kullanmayın oyunları da o modda açmayın

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
ürün geldi 1 günlük deneyimime göre hiç bir ses sıkıntısı olmadı.rahat kurdum çok iyi görüntü kalitesi var diğer monitorumun yanında hızlı alıştım.Alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir.
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın inş

param olsa da alsam 😥😓
Allah daha iyilerini nasip eder sana inşallah dostum

ckmrsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ersin Çakmak
stok dussede ben de alsaammm

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
gün içinde doğrudan güneş ışığı alan yerde kullandım iyiydi hiç bi anlaşılmazlık olmadı ışık yansıması falan görüntü netti.parlaklığın orta seviyesi bile bana çok geldi az seviyede kullanıyorum.tek sıkıntı 21inç laptop monitorunden buna geçtiğim için ekrana alışmam gerekli biraz.yazılar da ıps göre o kadar bir fark yok bi tık daha keskin ıpste.

bu arada oyunda bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim gerçekten farkediyor. 1080p kullanmayın oyunları da o modda açmayın
Ne farkediyo kanka anlamadım

Casthrow

80+

Önceki konuşmalarda görmüştüm aydınlık ortamda siyahlar mora kayıyor gibiydi sanki o durum sizde yok mu? Metinler için önceden ayar yapmadıysanız ayarla biraz daha iyi oluyormuş sanırım.
Arkadaşlar Monitör an itibari ile elime ulaştı, kurulumunu yaptım. Mini-LED ekranlı 16 inç M2 Macbook Pro ile yan yana koyup 4K HDR Çözünürlükte LG Oled Videosu ile test ettim, fakat Oled monitörün siyahları siyah gibi değil videoyu Drive'a yükledim Siz de bakabilirsiniz.

MacBook Mini-LED vs Samsung OLED Kraşılaştırma Videosu Linki

HDMI ile Bağladım, Monitörün renk modu default olarak Eco'daydı grafik'e aldım. Fakat siyahlar siyah gibi değil, bu bir tek bende mi böyle ?
Burdaki durum

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,259
İsim
Turuncu Keskin
Yok mu stoğa gelince etiket atacak babayiğit :D

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
veysel
Ne farkediyo kanka anlamadım
Goruntu normal ama o boyutta bi ekran icin sanki garip duruyo gibi.
Önceki konuşmalarda görmüştüm aydınlık ortamda siyahlar mora kayıyor gibiydi sanki o durum sizde yok mu? Metinler için önceden ayar yapmadıysanız ayarla biraz daha iyi oluyormuş sanırım.

Burdaki durum
Bende boyle bir sorun olmadi hic

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Tolga
Kargoya vermişler bugün ama takip no veya hangi kargoya vermişler hiçbir bilgi yok.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,259
İsim
Turuncu Keskin

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berk Demirci
NVIDIA uygulamasında G-SYNC "Yok" olarak görünüyor, Adaptive-Sync açık ama ek bir şey yapmam gerekiyor mu?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Görür
6sında sipariş ettim hala verilmedi ama teslim tarihi 13 mart olarak gözüküyor. Beğenmezsem aynı fiyata satabilirim başkasına :D

Top Bottom