Garbajosa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 392
Yıllarca bu şekile kullandım. Hiç sorun olmuyor.Hocam 4k ekranda 1080p çok sırıtmaz mı peki?
Yıllarca bu şekile kullandım. Hiç sorun olmuyor.Hocam 4k ekranda 1080p çok sırıtmaz mı peki?
Kullan hocam memnunsan sorun olmazarkadaşlar monitör geldi aşırı güzel çok memnunum merak ettiğim hdr açınca parlaklık baya artıyor kullanıyor musunz ? 250 nit az dediniz ancak ben 50 üzerinden 12 de filan kullanıyorum baya parlak geldi hdr kullanmalı mıyım
joystik gibi hocam zaten öyle bir tuş o normal öyle olması nazik olmanız lazım kırılabilirBiraz önce geldi kurulum yaptım 1-2 sorum var kullanan arkadaşlara
- monitörün menü tuşu bölgesi çok sıkı değil ufaktan esniyor basınca sizde de öyle mi?
- uygulama indirdim ama sadece ekran bölme falan ayarlanıyor, tüm ayarları masaüstünden yapabileceğimiz bir uygulama var mı?
Eyvallah hocam tuştan ziyade solu sanki biraz esniyor usb yuvaları falan var ya o kısım. Sanırım normal sonuçta orayı oyup yuva yapmışlar direnci daha az mantıkenjoystik gibi hocam zaten öyle bir tuş o normal öyle olması nazik olmanız lazım kırılabilir
kesinlikle portlar ve tuşları çok dandik yapmışlar biraz daha özen gösterilebilirdiEyvallah hocam tuştan ziyade solu sanki biraz esniyor usb yuvaları falan var ya o kısım. Sanırım normal sonuçta orayı oyup yuva yapmışlar direnci daha az mantıken