Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Kutudan hem hdmi hep dp çıkıyor sanırım hangi kabloyla kullanmak daha mantıklı arkadaşlar?

arkadaşlar monitör geldi aşırı güzel çok memnunum merak ettiğim hdr açınca parlaklık baya artıyor kullanıyor musunz ? 250 nit az dediniz ancak ben 50 üzerinden 12 de filan kullanıyorum baya parlak geldi hdr kullanmalı mıyım

arkadaşlar monitör geldi aşırı güzel çok memnunum merak ettiğim hdr açınca parlaklık baya artıyor kullanıyor musunz ? 250 nit az dediniz ancak ben 50 üzerinden 12 de filan kullanıyorum baya parlak geldi hdr kullanmalı mıyım
Kullan hocam memnunsan sorun olmaz

Stok geldi ben de 1 adet satın aldım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Biraz önce geldi kurulum yaptım 1-2 sorum var kullanan arkadaşlara
- monitörün menü tuşu bölgesi çok sıkı değil ufaktan esniyor basınca sizde de öyle mi?
- uygulama indirdim ama sadece ekran bölme falan ayarlanıyor, tüm ayarları masaüstünden yapabileceğimiz bir uygulama var mı?

Biraz önce geldi kurulum yaptım 1-2 sorum var kullanan arkadaşlara
- monitörün menü tuşu bölgesi çok sıkı değil ufaktan esniyor basınca sizde de öyle mi?
- uygulama indirdim ama sadece ekran bölme falan ayarlanıyor, tüm ayarları masaüstünden yapabileceğimiz bir uygulama var mı?
joystik gibi hocam zaten öyle bir tuş o normal öyle olması nazik olmanız lazım kırılabilir

joystik gibi hocam zaten öyle bir tuş o normal öyle olması nazik olmanız lazım kırılabilir
Eyvallah hocam tuştan ziyade solu sanki biraz esniyor usb yuvaları falan var ya o kısım. Sanırım normal sonuçta orayı oyup yuva yapmışlar direnci daha az mantıken

Eyvallah hocam tuştan ziyade solu sanki biraz esniyor usb yuvaları falan var ya o kısım. Sanırım normal sonuçta orayı oyup yuva yapmışlar direnci daha az mantıken
kesinlikle portlar ve tuşları çok dandik yapmışlar biraz daha özen gösterilebilirdi

ürün geldi 1 günlük deneyimime göre hiç bir ses sıkıntısı olmadı.rahat kurdum çok iyi görüntü kalitesi var diğer monitorumun yanında hızlı alıştım.Alacak arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir.

Geri