Samsung 2K 180Hz 32 inç Monitör Alınır mı?

Reaksiyon skoru
114
Bütçe
7499
Selamlar, daha çok oyun oynayacağım bir monitör bakıyorum. Oyunlarda belki darboğaza düşerim düşüncesi aynı zamanda artık 2K daha kaliteli oynamak için bu monitör ilgimi çekti. Ayrıca 180Hz olması FPS oyunlarında gayet yeterli.

Monitör:

Eğitim indirimi ile 7.799TL'ye geliyor. Ayrıca ödeme seçeneklerinde iyzico var. İyzico indirim ve kampanyalarını hiç kullanmadım. İyzico kampanyaları ile sizce bu monitör alınır mi?

27" Odyssey G65B 2K 240 Hz Gaming Monitör peki bu alınır mı 9k ya
Forumda tonla konusu var bu monitörün pixel sorunları falan tekrar gözden geçir fikrini eğitim indirimindeki ürünlerden uzak dur

Forumda tonla konusu var bu monitörün pixel sorunları falan tekrar gözden geçir fikrini eğitim indirimindeki ürünlerden uzak dur
Ne gibi sorunlar var , bir kaç yerde övüldüğünü gördüm o yüzden sorayım dedim, hdr sorunları varsa hdr kullanmayacağım zaten o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Ne gibi sorunlar var , bir kaç yerde övüldüğünü gördüm o yüzden sorayım dedim, hdr sorunları varsa hdr kullanmayacağım zaten o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Glow sorunu var pixel sıkışması ölü pixeli var arama yerine sadece Odyssey G65B yaz bulursun konuları

Glow sorunu var pixel sıkışması ölü pixeli var arama yerine sadece Odyssey G65B yaz bulursun konuları
Renk ayarı yüzündendir sorunlu demek tam doğru olmaz en iyi VA lardan sayılır konudaki diğer IPS monitörden bile az ghosting yapar

Renk ayarı yüzündendir sorunlu demek tam doğru olmaz en iyi VA lardan sayılır konudaki diğer IPS monitörden bile az ghosting yapar
Glowun renkle alakası yok ama sen bilirsin saçma bir siyahlık olduğunu söylüyor satın alanlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ghosting sorunu var demedim zaten kullananlar ya pixel sorunu yaşıyor ya glow

Glowun renkle alakası yok ama sen bilirsin saçma bir siyahlık olduğunu söylüyor satın alanlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ghosting sorunu var demedim zaten kullananlar ya pixel sorunu yaşıyor ya glow
Kullandın mı monitörü çok eminsin herşeyden?
Benimde ilk alışımda ölü piksel vardı fakat 2 günde iade + para iadesi yapıldı sonraki gelen tertemiz çıktı glow gram yok ips ile yan yana kullanıyorum

Kullandın mı monitörü çok eminsin herşeyden?
Benimde ilk alışımda ölü piksel vardı fakat 2 günde iade + para iadesi yapıldı sonraki gelen tertemiz çıktı glow gram yok ips ile yan yana kullanıyorum
Kör olduğunu bu kadar belli etmesen? KONU AÇANLARA BAKABİLİRSİN yazıyor orada SATIN ALANLAR yazıyor orada Presbiyopi hastasısın belli ki kendi ağzınla söylüyorsun ilk alışında varmış sonra düzelmiş bunun herkeste olup olmayacağını bilemezsin bir şey bilmiyorsun birde lafa atlıyorsun ya

Kör olduğunu bu kadar belli etmesen? KONU AÇANLARA BAKABİLİRSİN yazıyor orada SATIN ALANLAR yazıyor orada Presbiyopi hastasısın belli ki kendi ağzınla söylüyorsun ilk alışında varmış sonra düzelmiş bunun herkeste olup olmayacağını bilemezsin bir şey bilmiyorsun birde lafa atlıyorsun ya
ölü piksel her monitörde olabilecek bir muhabbet her konuda olup her konuda boş yapmayı becerebilmekte çok büyük bir iş ve bir monitörde ölü piksel çıkar bundan diyipte 2 alt sınıf ürünler öneriyorsun lütfen sus insanlarıda yanlış yönlendirme :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,945
Üyeler
184,085
Son üye
BatuhanTmrr
Geri