louis bloom
80+ Silver
Oyun/Film ekran kartım msi gaming x rx6700xt işlemcim ryzen 7 5800x3dne için alacaksınız
samsung g7Oyun/Film ekran kartım msi gaming x rx6700xt işlemcim ryzen 7 5800x3d
reis emin misin ? g7 olan 240hz ve 32 inc diğerinin tek iyi yanı ips olması ips bu kadar farkediyor mu anlayan varsa yardımcı olabilir mimsı oneririm
165hz o ben tercih etmezdimmsı oneririm
hocam yarın mağazadan her testini yaptırıp alacağım sadece öneri verebilir misinizAynı monitör 5800?
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11.com
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın!m.n11.com
ips daha canlı daha göze hitap eden flat monitörlerde kullanılır va panel curved görüntüsü ipse nazaran daha az canlı daha az renkleri belli eden model eğer hikaye oyunu çok oynuyorsanız ve film izliyorsanız kesinlikle ips ama fps oyuncusuysanız ve va panel 27 inç daha çok işinize yararreis emin misin ? g7 olan 240hz ve 32 inc diğerinin tek iyi yanı ips olması ips bu kadar farkediyor mu anlayan varsa yardımcı olabilir mi
bütçeniz ne kadarhocam yarın mağazadan her testini yaptırıp alacağım sadece öneri verebilir misiniz