Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,017
Faizsiz 12 ay taksit yaptığı kart var sakın naysla almayın bu devirde 6 ve üstü ay taksit baldan tatlıdır
Teşekkür ederimHayırlı olsun hocam güle güle kullan.
Güle güle kullanın hocam.Bilgisayara geçince ss atayım ben geldiği gibi samsung uygulamasından güncellemesini yapın yapmadığınız müddet geri dönüşü olmayan sağlık sorunu yaşarsınız.Bendeki 3 ayda sağlık %80 indi hemen elden çıkarttım bunu aldım çoğu kişide hala sağlık sorunu devam ediyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
indirim pazartesi kadar devam eder mi kart ekstre günü kesilsin alacam amazonda 200tl kupon da var 3400 12 taksit gayet iyi olacakBU HAFTA 3800 TL İDİ BİR MİKTAR İNDİRİM VAR. NAYS+KUPONLA UYGUNA GELİYOR.
(İNDİRİM YOK) YAZACAKLAR KİŞİLER UZAK DURSUN LÜTFEN.
Dram var hocam. Gen 4 ssd yapıp dram koymayacaklarsa hiç yapmasın terbiyesizler12 taksitle güzel
indirim pazartesi kadar devam eder mi kart ekstre günü kesilsin alacam amazonda 200tl kupon da var 3400 12 taksit gayet iyi olacakdram vardır diye tahmin ediyorum
Hocam Gen 4 ssdler pahalı biraz. 2k civarına gen3 ler var 1tb. Ama anakartta gen4 desteği varsa aradaki fark verilmeli bence.bunların fiyatlarına noldu ya 2024 yılına girince, tüm ssd üreticileri durun biz bi toplu olarak fiyatları arttıralım dediler ve hepsi %60-80 zamlandı Türkiye'de
İndirimi paylaşan kişi olarak alacak param yokAllahım 12 taksit peşin fiyatla bide aklımdan çıkkk. Elimde zaten 1+1tb var mcnsj
bende para vara ama takacak slot yokİndirimi paylaşan kişi olarak alacak param yok
Yok ben daha aralık ayında 3800tlye 2tb kingston fury renegade aldım ve bir anda inanılmaz pahalandılarDram var hocam. Gen 4 ssd yapıp dram koymayacaklarsa hiç yapmasın terbiyesizler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Gen 4 ssdler pahalı biraz. 2k civarına gen3 ler var 1tb. Ama anakartta gen4 desteği varsa aradaki fark verilmeli bence.
Ne demek istedin bende samsung 980 pro olmayan versiyonu var ne yapmam gerek uygulamadanGüle güle kullanın hocam.Bilgisayara geçince ss atayım ben geldiği gibi samsung uygulamasından güncellemesini yapın yapmadığınız müddet geri dönüşü olmayan sağlık sorunu yaşarsınız.
Hocam bende de öyle bir durum olmuştu. Bunları soğutucusuz kullanmayın. Harici ssd soğutucu aldım, şu an stabil %96'da.Sağlık sorunu var
Crucial T500 1TB Gen4 NVMe M.2 (Phison E25 & 232Layers) 3620 TL NVMe 2.0