Neler Yeni

Samsung 980 Pro'nun fiyatına daha iyi ssdler varmı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Başuna para vermek :D hacı ben bu ps5 için almayı düşünüyorum ..
Yalnız PS5'in hangi diskleri kabul edeceği resmi olarak açıklandı mı ki? Tahmini birkaç kriter var sadece işte PCIe 4.0 olacak hızı bilmem kaçın üstünde olacak diye. Bir de şu an takılan SSD'yi tanımıyor sistemi kapatıyor direkt. Sen yazın alacaksın biliyorum fakat bunları konuşmak için erken.

Açıklandıysa ben duymadım, hatamı düzeltirsin :)

Mojo jojo

80+ Silver
Yalnız PS5'in hangi diskleri kabul edeceği resmi olarak açıklandı mı ki? Tahmini birkaç kriter var sadece işte PCIe 4.0 olacak hızı bilmem kaçın üstünde olacak diye. Bir de şu an takılan SSD'yi tanımıyor sistemi kapatıyor direkt. Sen yazın alacaksın biliyorum fakat bunları konuşmak için erken.

Açıklandıysa ben duymadım, hatamı düzeltirsin :)
Yok, zaten anında almıcam . Ps5 i alıcam 1-2 bilmesin 3,5 sene geçecek , param birikecek , Sony açıklayacak 1 yada 2 TB ssdi alcam o zaman , şuan sadece tahmin .

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yok, zaten anında almıcam . Ps5 i alıcam 1-2 bilmesin 3,5 sene geçecek , param birikecek , Sony açıklayacak 1 yada 2 TB ssdi alcam o zaman , şuan sadece tahmin .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok, zaten anında almıcam . Ps5 i alıcam 1-2 bilmesin 3,5 sene geçecek , param birikecek , Sony açıklayacak 1 yada 2 TB ssdi alcam o zaman , şuan sadece
Ohoo o zamana kadar 980 Pro bile tarih olur 1280 Pro (!) alırsın :D

Top Bottom