hayır alınmazSelam millet bütçem biraz kısıtlı, 15-18K bandında yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsungu genel olarak severim. A serisi genel olarak kötü diyorlar, var mı başka fikri olan veya telefon önerisi olan?
A56 kullanıyorum öncesinde a34 kullandım gayet iyiydi benim için hala da iyiSelam millet bütçem biraz kısıtlı, 15-18K bandında yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsungu genel olarak severim. A serisi genel olarak kötü diyorlar, var mı başka fikri olan veya telefon önerisi olan?
a34 kullanıyorum gayet okeySelam millet bütçem biraz kısıtlı, 15-18K bandında yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsungu genel olarak severim. A serisi genel olarak kötü diyorlar, var mı başka fikri olan veya telefon önerisi olan?
Ne konuda zayıf hocam Kamera mı?hayır alınmazp
Doğrudur hocam, para olsa direk S serisi alırdımA56 kullanıyorum öncesinde a34 kullandım gayet iyiydi benim için hala da iyi
Bi telefondan beklediğin ve elindeki bütçe belirler iyi ki kötü mü olduğunu a serisi telefondan amiral gemisi performansı beklersen kötüdür
Yani gündelik basit şeyler için okeydir bencedea34 kullanıyorum gayet okey
kronik sorunlar parça kalitesi.Ne konuda zayıf hocam Kamera mı?
Kronik sorun nedirkronik sorunlar parça kalitesi.
gıt yurtdısı x7pro al bende var cıllop bu teller alınıyoken a sersıne asla yanasılmazSelam millet bütçem biraz kısıtlı, 15-18K bandında yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsungu genel olarak severim. A serisi genel olarak kötü diyorlar, var mı başka fikri olan veya telefon önerisi olan?
Honor400 veya nothing phone a2 öneririm.Selam millet bütçem biraz kısıtlı, 15-18K bandında yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsungu genel olarak severim. A serisi genel olarak kötü diyorlar, var mı başka fikri olan veya telefon önerisi olan?