Samsung a36 veya a56

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Bütçe
20000
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar iki telefon arasında 4 k fark var arkadaki farka degermi yoksa a36 yeterli mi gündelik kullanicam ara sıra pubg gireri.

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar iki telefon arasında 4 k fark var arkadaki farka degermi yoksa a36 yeterli mi gündelik kullanicam ara sıra pubg gireri.
knk eğer paran varsa poco f6 512-12 siyah renk şu anda hepsiburada nın kendisi 19.899tl ye satıyor ekran güzel, işlemci snapdragon 8s gen 3 90w hızlı şarj var günlük kullanacaksan kamerada seni çok rahat idare eder tek eksiği bence kablosuz şarj olmaması cihazda pubg de 120fps veriyor ben kendim kullanıyorum

knk bi yemek yiyimde cevap vereyim sana bu arada illa samsung mu olacak
Hocam kasmadan 3.4 yıl çıkarsın yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk eğer paran varsa poco f6 512-12 siyah renk şu anda hepsiburada nın kendisi 19.899tl ye satıyor ekran güzel, işlemci snapdragon 8s gen 3 90w hızlı şarj var günlük kullanacaksan kamerada seni çok rahat idare eder tek eksiği bence kablosuz şarj olmaması cihazda pubg de 120fps veriyor ben kendim kullanıyorum
Hocam tasarımı hoşuma gitmiyor ve ekran olarak Samsung daha ıyı geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum Honor 400 al.
Honor kamerası çok efekt uyguluyor gıbıme geliyor ve niyeyse Samsung kadar güven vermıyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim eğer pederde biraz eklerse a56 alırım eklemsse a36 büyük ıhtımalle.😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,943
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri