- Konu Sahibi Konu Sahibi
35.249TL’ye düştüBu indirim hala aktifmi Arkadaşlar ?
35.249TL’ye düştüBu indirim hala aktifmi Arkadaşlar ?
Bu monitörü kullandım yaklaşık 1 yıla yakın çok keyif aldımİndirim yalnızca eğitim mağazasında geçerlidir. Bu fiyata 240hz ve 0.03ms oled panel monitör çok iyi. 5120x1440 çözünürlük var. Ekran kartı iyi olan bu fırsatı değerlendirebilir.
Alıntıyı görüntüle
Link: https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS49DG934SUXUF/
Kişisel görüşüm: Bu çözünürlükte 5090’la bile ortalama oyunlarda 80-110 fps alırsınız. Ona göre değerlendirin. Bende monitör arıyorum ama LG GX950A-B 5k2k 45” modelinin Türkiye pazarına girmesini bekliyorum. Muhtemelen girdiğinde 75k min fiyatlı girecek o yüzden bu monitörü de almayı çok düşünüyorum. 49” modellerinin dikey büyüklüğü beni çok düşündürüyor. Zevk alan da var işkence çekende… Simulasyon oyunları için genelde tercih edilsede çözünürlüğü düşürüp kenarlar siyah olacak şekilde 21:9 oranda rekabetçi oynayanda var.
Hocam 1 yıl kullandıktan sonra be yaptınız monitörü? Satabildiniz mi?Bu monitörü kullandım yaklaşık 1 yıla yakın çok keyif aldım
Şuanda da almayı düşündüğün lg 45 inch 5k2k monitörün bi önceki versiyonunu kullanıyorum.
Bu monitör bu fiyata kesinlikle kaçmaz bunu net söyleyebilirim.
Bu monitörün tek sıkıntısı rekabetçi fps oynamak onun haricinde spor moba hikayeli strateji ne oynarsan oyna inanılmaz zevk alırsın.
Özellikle RDR oynarken aldığım hazzı anlatamam.
Rekabetçi fps oyunlarında üstten ve alttan ekranı daralttığı için bazı durumlarda dez avantajlı oluyorsun ve bu can sıkıyor.
Bu monitör için yapabileceğim tek olumsuz yorum bu.
7m var, 12 değil.Bu 4k değil ki çok daha yüksek. 4k'da 8 milyon civarı piksel var bunda 12m. 5070ti bence 4k için pek uygun değil. 12m pikseli de 16gb vram zor kaldırır. Ben 2k oynarken 15,5 gb görüyorum.
Ben takasladım. Ps5 pro ile birlikte kullanmak için Samsung odyssey ark ile takas yaptım. İkinci el olarak da lgnin 45 inch 240hz oledini aldım. 27 inch ips leri ve monitör kolunu da sattım. Rekabetçi oynamıyorsan monitör kolu alarak monitörü kendinden uzaklaştırıp uygun bir mesafede monitörün tamamına hakim olabilirsin çok rahat. Ben üstüne 2 tane de 27 inch koyarak devasa bir alan yaratmıştım eski setupumda.Hocam 1 yıl kullandıktan sonra be yaptınız monitörü? Satabildiniz mi?
Bende 5k2k yı bekliyorum ama Türkiye’ye gelmesi meçhul… Yurt dışında 2000 dolar olan ürün Türkiye’de 80-100k arası satılır gibime geliyor. O fiyatlardan ise 49” alıp geçsem mi diye şeytan dürtüyor. Umarım başka markalarda 5k2k ile rekabet edecek ürünler çıkarırlar piyasaya.
Ayrıca panel boyu beni de düşündürüyor bu modelde. Enine çok uzun ama boyu kısa. Bu yüzden daha çok kafa hareketi yapmak zorunda kullanıcı. 45” olan hem 800 curve hemde boyu yaklaşık 10cm daha uzun.
Eyvallah şuan o setupu değiştirdim odadan kovuldumVay be yok böyle bir setup.koyalım
İkinci el olede nasıl güvendiniz de aldınız iyi cesaret hocam![]()
Muhtemelen çocuk geliyor o yüzden kovuldunuz, hayırlısı olsun hocamEyvallah şuan o setupu değiştirdim odadan kovuldum
test ettikten sonra korkacak bişey yok pek
İkizler geldi hocam teşekkürlerMuhtemelen çocuk geliyor o yüzden kovuldunuz, hayırlısı olsun hocam![]()
O monitöre normal bir ekran olarak bakmamak gerek, yan yana koyulmuş 2 tane 2K ekran boyutunda o ekran, yani arada monitör çerçeveleri vs olmadan çift monitör gibi kullanım yapma imkanı da veriyor aslında.Hocam 1 yıl kullandıktan sonra be yaptınız monitörü? Satabildiniz mi?
Bende 5k2k yı bekliyorum ama Türkiye’ye gelmesi meçhul… Yurt dışında 2000 dolar olan ürün Türkiye’de 80-100k arası satılır gibime geliyor. O fiyatlardan ise 49” alıp geçsem mi diye şeytan dürtüyor. Umarım başka markalarda 5k2k ile rekabet edecek ürünler çıkarırlar piyasaya.
Ayrıca panel boyu beni de düşündürüyor bu modelde. Enine çok uzun ama boyu kısa. Bu yüzden daha çok kafa hareketi yapmak zorunda kullanıcı. 45” olan hem 800 curve hemde boyu yaklaşık 10cm daha uzun.
Hocam bu indirim ne kadar geçerli inanılmaz hoşuma gitti fiyatı daha da düşmez sanırımMuhtemelen çocuk geliyor o yüzden kovuldunuz, hayırlısı olsun hocam![]()
Hali hazırda 27” kullanıcısı olsaydım çok bakmazdım muhtemelen ama 32” 2k kullanıyorum şu anda. En büyüdükçe insanın gözünde boyu daha da kısalıyor.O monitöre normal bir ekran olarak bakmamak gerek, yan yana koyulmuş 2 tane 2K ekran boyutunda o ekran, yani arada monitör çerçeveleri vs olmadan çift monitör gibi kullanım yapma imkanı da veriyor aslında.
32” 4K 240Hz olana da geçebilirsin aslında mevcut boyuttan memnunsan. Çift monitör gibi kullanmayı gerektirecek bir iş yapılmıyorsa böylesi daha iyi olur 49” koca ekran alıp 27” bölümünde film izlemek zorunda da kalabilirsin sonuçtaHali hazırda 27” kullanıcısı olsaydım çok bakmazdım muhtemelen ama 32” 2k kullanıyorum şu anda. En büyüdükçe insanın gözünde boyu daha da kısalıyor.