Samsung G6 G61SD Ekran Kayması

Reaksiyon skoru
53
Monitorde pcde bağlantıdayken anlık görüntü kayması gidip gelmesi gibi sorun yaşıyorum çok anlık belirli aralıkla oluyor kabloyla alakası yok muhtemelen kendi display kablosu bağlı, playstation5 e bağlıyken böyle bir sorun yok acaba pcde yazılımsal bir durum olabilir mi diye düşünüyorum başka deneyebileceğim bir sistem yok malesef büyük ihtimal iade edeceğim gibi ama sebebi ne olabilir veya iade etmelimiyim sizce fikri olan var mı? Ekran kartı 1050 ti 2 k 240 hz çözünürlükte çalışıyor sistem gysnc ve vrr açık vrr kapalıda denedim ama değişen bir şey olmadı. Ek olarak olduğu anın ssi ve videosunu ekliyorum. Windows logoları falan kayıyor garip bir durum oluşuyor.

Edit: redditte benzer durum örneği buldum

Ekler

• ss.png
    ss.png
    1 MB · Hit: 27
Güncelleme yaptın mı? Firmware güncellemesi var bi tane sitesinde.

hdmi la bağlı şu an
beni çok rahatsız etmiyor ya alıştım bilmiyorum ama çok sık olmuyor gibi geldi hdmi ile hiç denemedim kablo değişmeyi denemiştim eski ekran kartında displayı aynı devam ediyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme yaptın mı? Firmware güncellemesi var bi tane sitesinde.
evet güncel güncelleme çözmüyor bunu tekrar yeni geldiyse bilmiyorum konuyu açtığımda son sürüm yüklüydü

chromeda yapıyor bunu nedense çok saçma bir problem

360 olanda böyle bir şeye denk gelmedim 1 hafta falan kullandım onun da renkleri g61e kıyasla kötüydü. sıkıntısız monitör yok maalesef

Ben iade etmeyi düşünüyorum bu yüzden. Anlık masaüstünde bozulma da oluyor aynı videodaki gibi. Birde oyunda göz kırpar gibi yapıyor.

Ben iade etmeyi düşünüyorum bu yüzden. Anlık masaüstünde bozulma da oluyor aynı videodaki gibi. Birde oyunda göz kırpar gibi yapıyor.
sizinki farkı hocam benimki bukadar değil ekran gitmiyor ve bu kadar sık olmuyor

oyunu pencereli tam ekran yapıp dener misiniz

Bende Freesync ve VRR gibi özellikler kapalı bu arada ama yaşamadım öyle bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,876
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri