Bu üründen sadece 1 adet alabilirsiniz diye hata veriyor sende oldu mu hocam böyle bir şey?Fiyat farkı direkt x2
Bu üründen sadece 1 adet alabilirsiniz diye hata veriyor sende oldu mu hocam böyle bir şey?
Evet şimdi destek ile konuştum stok bitti diyorlarbitti stok hocam bir daha ki sefere artık bende kaçırdım
Yok ben tekte aldımBu üründen sadece 1 adet alabilirsiniz diye hata veriyor sende oldu mu hocam böyle bir şey?
Akşama doğru tekrar girerler stok geçen seferde baya bı sürdü böylebitti stok hocam bir daha ki sefere artık bende kaçırdım
Bende Dell G2524H var çağ atlıcam resmen![]()
Oynamanız gereken oyunlar;Valla bende belki bir seneden fazladır 2K monitör istiyordum. Sağlam bir 2K monitör indirime girerse alırım acelem yok diye düşünüyordum. Ama oled falan almak fiyatlardan ötürü açıkçası biraz hayaldi. Açıkçası bugünün gelmesiyle beklediğime değmiş oldu.![]()
Takip ettiğim modeller bir tık uçuk gelebilir ama benim gözüm 4k 27 inç modellerde.4k oled monitör yok mu hiç önerebileceğiniz?
Alışması zor, destekleyen içerik, oyun sayısı da az. Simulasyon oyunları hariç gereksiz açıkçası.49 inç monitör almak daha mantıklı değil mi bunun yerine uzun olanlardan
illa böbreğimi satacam yani bunu istiyorlarBak beni iyice borca sokmayın