Çözüldü✓ Samsung G6 oled monitör oled yanığı oldu...

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,026
Sanırım oled yanığı oldu. Siyah koyu renkte bir sorun yokken açık renklerde 4 tane sütün belli ediyor kendisini. Aşırı belirgin.
Ürünün servise gönderdiğimde para iadesi almaya çalışacağım. Alalı 2 ay oldu sanırım şu öğrenci indirimi ile konusu çıktığında almıştım.

Elimde yedek asus rog strix xg27acs olduğu için ona geçiş yapıyorum. Bir daha OLED alacağımı sanmıyorum :(

IMG_20250618_193551.webp

MONİTÖRÜN PİXEL YENİLEME ÖZELLİĞİ İLE SORUNUM ÇÖZÜLDÜ

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam teknoloji işi şans işi maalesef

Geçmiş olsun hocam teknoloji işi şans işi maalesef
ilk siparişim verdiğimde ürünü teslim almıştım. Ürünü 15 dakika kullandıktan sonra şaak diye kapanmıştı ve açılmamıştı. İade edip tekrar satın almıştım. Kısmet..

O muhtemelen yanık değil başka bir arıza olmuştur. O desende bir şeyi uzun süre açık tuttun mu hiç?

ilk siparişim verdiğimde ürünü teslim almıştım. Ürünü 15 dakika kullandıktan sonra şaak diye kapanmıştı ve açılmamıştı. İade edip tekrar satın almıştım. Kısmet..
Olmayınca olmuyor demek ki.

yanık değil başka bir sorun var gibi

O muhtemelen yanık değil başka bir arıza olmuştur. O desende bir şeyi uzun süre açık tuttun mu hiç?
odamı temizlerken güneş ekrana vuruyordu tam o kısıma. Bir sorun olacağını sanmadım hava sıcak değil güneşte çok sıcak değil. Odanın içide 22 derece.

Temizlik bitti ekrana bi baktım 4 sütün :/ Daha önce de güneş vurdu bir sorun olmadı. Oled yanığı geldi aklıma. Bu arada ekran hiç ısınmadı hep soğuktu. Oda da klima 7/24 çalışıyor

Panel yenileme özelliği yok mu samsungta? Yanığa benzetemedim çünkü. Ayrıca 2 ayda sorun olması çok saçma. Eski nesil qd oledlerde 3 yıllık burn ın testi yapıldı. Kendimde 4 aydır kullanıyorum. En az 10 saat açık ekran, bir sorun yaşamadım çok şükür. Panel arızası vs olabilir. Benim model aw2725df bu arada.

Panel yenileme özelliği yok mu samsungta? Yanığa benzetemedim çünkü. Ayrıca 2 ayda sorun olması çok saçma. Eski nesil qd oledlerde 3 yıllık burn ın testi yapıldı. Kendimde 4 aydır kullanıyorum. En az 10 saat açık ekran, bir sorun yaşamadım çok şükür. Panel arızası vs olabilir.
evet var sağa ve sola kaydırıyor. Benimde monitör günde min 12-13 saat açık. Samsung servise ulaşmaya çalışıyorum şuan

bu oled neden böyle çok narin bir panel ?

evet var sağa ve sola kaydırıyor. Benimde monitör günde min 12-13 saat açık. Samsung servise ulaşmaya çalışıyorum şuan
Piksel kaydırmadan bahsetmiyorum panel yenileme özelliği yok mu? Mesela bende panel yenileme özelliği var 4 saat sürüyor. 9000 saat dolduğu zaman kullanılmalıymış.

Piksel kaydırmadan bahsetmiyorum panel yenileme özelliği yok mu? Mesela bende panel yenileme özelliği var 4 saat sürüyor. 9000 saat dolduğu zaman kullanılmalıymış.
Monitörü kapatınca yapıyor

Geri