ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 77
arkadaşlar amd freesync varmı varsa nasıl açılıyor bulamadım araştırdım araştırdım yok
amd freesync var monitörün kendi menüsünden ayarlayabilirsin büyük ihtimalle yada amd kullanıyorsan direkt softwaredenarkadaşlar amd freesync varmı varsa nasıl açılıyor bulamadım araştırdım araştırdım yok
hocam monitörün kendi ayarlarında vsr var adaptivesync amd freesync vesaire yok menüden vsr açtım uygulamadan vsr ve adaptive açtım yeterli midir yoksa kendi menüsünden açmama gerek varmıVar, amd ayarlarından açabilirsin adaptive-sync diye geçiyor olması lazım.
hocam windowsdan değişken hız yenileme açmama gerek varmı ekstradanSoftware den aç
vsr açmana gerek yokhocam monitörün kendi ayarlarında vsr var adaptivesync amd freesync vesaire yok menüden vsr açtım uygulamadan vsr ve adaptive açtım yeterli midir yoksa kendi menüsünden açmama gerek varmı
ama hocam öyle olunca da youtubedeyken ekran çok git gel yapıyor çözemedim o olayı herkes vsr açın düzelir dedi ama yine yaşıyorumvsr açmana gerek yok
hangi kabloyla bağladınama hocam öyle olunca da youtubedeyken ekran çok git gel yapıyor çözemedim o olayı herkes vsr açın düzelir dedi ama yine yaşıyorum
ugreen den dp aldım onla dp mi sorunlu dedim yeni dp almıştım samsungun içinden çıkanı koydum kenarahangi kabloyla bağladın