Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ladomfc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Peki direkt sitedeki müşteri hizmetleri ile yazışarak mı bu cevabı aldın yoksa aradın mı? Ben bir kişiyle konuştum ama sanırım konuyla alakalı bir bilgisi yoktu olmuyor'a getirdi.
Yazışarak. Ben arayamiyorum. Numara birak var oda hata veriyor bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
Beyler fatura oluştu. Geçmiş olsun . İmei yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerine yazınca şöyle cevao aldım. "
Öyle bir işlem de bulunuyor eğer isterseniz iade edebiliyorsunuz, veya bir istisnai durum kullanarak bu şekilde bilgilendirme alıyoruz ve konu üzerinden 72 saat sonunda IMEI yazan bir fatura düzenleniyor Sefa Bey.
İlk başta iade sunuluyor müşterilere beklememeleri açısından sonrasında bu şekilde talep alıp faturayı yeniden düzenliyoruz"
Bana verilen bilgilerde de fatura duzenlendikten sonra değişmiyor kime hangisine inanacağız şaşırdım.

Ladomfc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Farkli arkadaslar farkli cevap veriyor faturaya dokunulmuyor dediğimde konuştuğum kişi bana " ayni sıkıntıyı bende yasadim diger arkadaslar telefon alip ayni sureci yasamamistir bem birebir yasadim. 3 gun sonra imei eklediler " dedi bana. Artik ne kadar dogru bilemem

Mağdur edilmessiniz gibisinden dedi. Artik bakicaz. Ama ne cektik be aga . Hepsiburadan aliyorum farkli cihaz onda tc nom yazmaz burda imei yazmaz neymiş bu arkadas ya. Yani imei heryere yaziyor faturaya yazmasa ne olur gsb de ayri sıkıntı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
Farkli arkadaslar farkli cevap veriyor faturaya dokunulmuyor dediğimde konuştuğum kişi bana " ayni sıkıntıyı bende yasadim diger arkadaslar telefon alip ayni sureci yasamamistir bem birebir yasadim. 3 gun sonra imei eklediler " dedi bana. Artik ne kadar dogru bilemem

Mağdur edilmessiniz gibisinden dedi. Artik bakicaz. Ama ne cektik be aga . Hepsiburadan aliyorum farkli cihaz onda tc nom yazmaz burda imei yazmaz neymiş bu arkadas ya. Yani imei heryere yaziyor faturaya yazmasa ne olur gsb de ayri sıkıntı.
2021 yılı gibi bende hepsiburada üzerinde telefon almıştım imei yazılmıştı tc yazılmamıştı :D

Ladomfc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
IMG_20231114_092101.jpg

Ladomfc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Eğer böyleyse sürekli darlayıp Imei li fatura isteyeceğiz.
Umarım çözülür. Bu telefon daha bu fiyatlara dusmeyebilir. Dolar dün alirken 28.52 idi simdi 28.62

Farkli bir kisiyle daha görüşüyorum simdi. Oda cok talep var ilgili birime iletiyoruz hallolacaktir diyor

Umarım çözülür. Bu telefon daha bu fiyatlara dusmeyebilir. Dolar dün alirken 28.52 idi simdi 28.62

Farkli bir kisiyle daha görüşüyorum simdi. Oda cok talep var ilgili birime iletiyoruz hallolacaktir diyor
"Ürünün kutusu açılmış olsa bile 30 gün içerisinde iade hakkınız bulunduğu için bir problemle karşılaşmazsınız, ek olarak ürünün faturasında yer almayan IMEI bilgisi için ürünün iadesi talep edilmiyor, farklı bir yönlendirme gerçekleşiyor, bu sebeple ürünü kullanmanız herhangi bir sorun yaşatmaz sizlere" dedi.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali

"Ürünün kutusu açılmış olsa bile 30 gün içerisinde iade hakkınız bulunduğu için bir problemle karşılaşmazsınız, ek olarak ürünün faturasında yer almayan IMEI bilgisi için ürünün iadesi talep edilmiyor, farklı bir yönlendirme gerçekleşiyor, bu sebeple ürünü kullanmanız herhangi bir sorun yaşatmaz sizlere" dedi.
Bugün saat 19:00 da diğer 2 renginde indirim gözüküyor muhtemelen yine 9499 a inebilir.Amazon dışında Hepsiburada trendyol n11 gibi yerleri takip ettim benim gördügüm n11 anında m34 ü 8500 tl seviyesine çekti alamadım kaçırdım onun dışında a34 için en düşük fiyat 9749 tl oldu.
İndirmemek için mücadele verdiler ama amazon indirdi fiyatı.

Ladomfc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Bugün saat 19:00 da diğer 2 renginde indirim gözüküyor muhtemelen yine 9499 a inebilir.Amazon dışında Hepsiburada trendyol n11 gibi yerleri takip ettim benim gördügüm n11 anında m34 ü 8500 TL seviyesine çekti alamadım kaçırdım onun dışında a34 için en düşük fiyat 9749 TL oldu.
İndirmemek için mücadele verdiler ama amazon indirdi fiyatı.
Ayin 9 unda 8599 tl ye cekmis n11 m34 modelini. Genede 900 tl verilip a34 alınır . Zaten vergi indirim oranı ile geri aldikmi parayi son fiyatta 500-700 aradi birsey oynar. bu telefonlar arasinda baya fark var (a34 eziyor) Bu arada bu telefonun en guzel rengi gümüş. Siyahi arkadasda var klasik mat siyah. Limon rengi olan da fena değil. Amazon 9750 den 9500 a cekmisti bu telefonu. 10bin kusurden çeker mi bakacağız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom