Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ysn.sava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yasin
Bu telefon neden bu kadar abartıldı. Üstelik vergi indirimi bile belli değil. Bence fiyatını hak etmeyen cihaz a serisinden en düşük a54 alınır.
vergi indiriminde üst sınır 9500 tl olduğu için bu kadar konuşuldu. 9500 e alınabilecek en iyi telefon kendisi

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
1699910285005.png

Bugün 19.00'da tekrar indirime girecek haberiniz olsun.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Mustafa Yeşilyurt

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Mustafa Yeşilyurt

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Bu telefon neden bu kadar abartıldı. Üstelik vergi indirimi bile belli değil. Bence fiyatını hak etmeyen cihaz a serisinden en düşük a54 alınır.
çünkü vergi indirimine girdiğinde ki girecek girmeme ihtimali yok 5300 e gelmiş olacak ve 5300 e abartırsın bu cihazı a54 9499 a düşşe o abartılıyor olurdu

Ladomfc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
Beyler fatura oluştu. Geçmiş olsun . İmei yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerine yazınca şöyle cevao aldım. "
Öyle bir işlem de bulunuyor eğer isterseniz iade edebiliyorsunuz, veya bir istisnai durum kullanarak bu şekilde bilgilendirme alıyoruz ve konu üzerinden 72 saat sonunda IMEI yazan bir fatura düzenleniyor Sefa Bey.
İlk başta iade sunuluyor müşterilere beklememeleri açısından sonrasında bu şekilde talep alıp faturayı yeniden düzenliyoruz"

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Beyler fatura oluştu. Geçmiş olsun . İmei yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerine yazınca şöyle cevao aldım. "
Öyle bir işlem de bulunuyor eğer isterseniz iade edebiliyorsunuz, veya bir istisnai durum kullanarak bu şekilde bilgilendirme alıyoruz ve konu üzerinden 72 saat sonunda IMEI yazan bir fatura düzenleniyor Sefa Bey.
İlk başta iade sunuluyor müşterilere beklememeleri açısından sonrasında bu şekilde talep alıp faturayı yeniden düzenliyoruz"
Yani IMEI ve TC yazan bir fatura oluşturabiliyorlar doğrumu anladım?

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Hocam tc bende yaziyor. Sadece imei yok. Banada yazdığım gibi bilgilendirme verildi. Cok talep geliyormuş 1-2 gündür diye dedi.
Peki direkt sitedeki müşteri hizmetleri ile yazışarak mı bu cevabı aldın yoksa aradın mı? Ben bir kişiyle konuştum ama sanırım konuyla alakalı bir bilgisi yoktu olmuyor'a getirdi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom